Оригинален Windows 10 Pro при цена едва $5,14! Отстъпка от 62% по време на новата голяма разпродажба на Godeal24

0
1008

Статистиките към началото на месец юни показват, че делът на ОС Windows 10 при потребителските компютри вече е достигнал 76,1%. Към днешен ден това е най-удобната операционна система, понеже не се налага да се притеснявате за поддръжката и актуализациите на Microsoft за Windows 10, а потребителите с легална Windows 10 могат безплатно да се обновят до новата Windows 11. Но ако все още използвате Windows 7, Windows 8 и дори по-ранна версия, настоятелно се препоръчва колкото се може по-бързо да се обновите до по-нова версия на операционната система на Microsoft. Само че този процес може да се окаже твърде скъп! За щастие, по време на поредната разпродажба на Godeal24 на продуктови ключове, можете да си вземете оригинални ОС Windows 10 и Office пакети при невероятно ниски цени.

В Microsoft Store цената на Windows 10 е $199,99, но Godeal24 я предлага само за $7,42. Нека отново да напомним, че Microsoft позволява безплатното обновяване от Windows 10 към Windows 11.  В официалния уеб сайт на Microsoft можем да видим, че лицензът за Office 2021 Pro струва $439,99, но при сегашната разпродажба от Godeal24 можете да вземете продуктовия ключ с необходимия лиценз само за $25,61!

Специални предложения за Windows и Office с ограничено време на продажби!

А ако трябва да направите ъпдейт на няколко компютъра или искате да си вземете продуктови ключове със свои приятели, то съветът ни е да се възползвате от комбинираното предложение 5Keys Combo, в рамките на което можете да си вземете 5 продуктови ключа наведнъж с цена само $6,14 на PC. Същата оферта важи и за Microsoft Office 2021, като в този случай цената е $13,52 на PC. Цената е наистина невероятна, но така е с Godeal24.

Купи повече и спести повече! Най-добрите и най-евтините софтуерни комбинации!

Възползвайте се от 62% отстъпка за комплектите с Microsoft Office (кодът на електронния купон е SGO62)

Още софтуерни комплекти можете да намерите ето тук

За различните потребители се предлагат различни версии на операционната система Windows 10, които по-точно отговарят на различните типове хардуер, за личното и бизнес използване. Това са не само добре познатата Windows 10 Pro, но и най-добрата версия на Windows 10 Enterprise за бизнес употреба, Windows Server и т.н.

До 50% отстъпка при използване на кода SGO50

Godeal24 разполага с пълноценен професионален онлайн магазин с обширен каталог от 100% гарантирани и напълно законни продуктови ключове със съответните лицензи. Можете да си вземете най-използвания в света софтуер с 80% по-ниска цена, като той е напълно легален. При това не само най-популярните ОС Windows и Office, но и друг софтуер, както и програмни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други.

Най-добрите и най-добре доказалите се софтуерни инструменти!

Godeal24 е интернет магазин, специализиран в продажбите на продуктови ключове с необходимите лицензи за широка гама софтуерни продукти вариращи от Windows 7 и 8.1, както и за Windows 10 и най-новата Windows 11. Каталогът на Godeal24 включва и различните версии на Microsoft Office – от Office 2010 за компютрите с по-слаба производителност до Microsoft Office 2021, като не сме забравили и Office за Mac.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценки 4,9 и 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, която продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!