Основателят на Reddit пише книга за уеб предприемачите

0
32

Alexis Ohanian е шампион в интернет пространството, когато става въпрос за изгряване на поредната звезда. Той позволява на всеки един онлайн потребител да стане автор, промоутър или просто основател на кауза, която си заслужава и която, в действителност, ще събере множество последователи. За тази цел Alexis Ohanian създава и своя сайт Reddit. Страницата има новинарска насоченост, като дава възможност на аудиторията сама да разпространява онова, което смята за интересно, необходимо и любопитно за узнаване. В Reddit всички потребители изпълняват функцията на редактори, дистрибутори и водачи на различни каузи.

Наскоро стана ясно, че основателят на Reddit – Alexis Ohanian – ще пусне и своята първа, написана лично от него, книга. Според предоставената информация от редица източници, четивото ще бъде насочено предимно към уеб предприемачите. Интересното е, че в книгата си Alexis Ohanian връща темата към традиционните издателски, дистрибуторски и новинарски канали.

Произведението, написано от основателя на Reddit, ще бъде озаглавено „Without Your Permission: How the 21st Century Will Be Made – Not Managed” – в буквален превод „Без извинение: Как 21 век ще бъде построен – а не управляван”. За да осъществи авторската си мечта, Alexis Ohanian и агентът му потърсиха услугите на Business Plus – отдел в Hachette Book Group, които пък са притежание на Grand Central Publishing.

Книгата „Without Your Permission: How the 21st Century Will Be Made – Not Managed” ще комбинира набор от важни съвети за успешно стартиране в уеб предприемачеството с маркетингови стратегии и тайни, обяснявани нагледно с реални примери. Най-общо казано, трудът на Alexis Ohanian ще бъде ориентиран към това как се вадят пари в интернет.

„Without Your Permission: How the 21st Century Will Be Made – Not Managed” от Alexis Ohanian ще се появи на бял свят в началото на 2013 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари