Остават две седмици до икономическия форум „Шумът на парите“

0
108
Събитието ще отбележи своето юбилейно десето издание на 16 и 17 април 2019 г. в зала 6 на НДК

Едно от най-големите икономически събития в страната форумът „Шумът на парите, ще отбележи своето юбилейно 10-о издание през месец април.

Събитието е единствената специализирана финансова конференция в България, която традиционно събира на една сцена ключови български и чуждестранни финансови експерти, икономисти и лидери от технологичния сектор.

Тазгодишното издание ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК, а присъствието  е напълно безплатно след предварителна регистрация на уеб сайта или Facebook страницата на събитието.

По повод юбилейното си 10-о издание, форумът ще обобщи случилото се през последните десет години и ще начертае основните тенденции за предстоящите десет.

Двудневната програма ще обърне внимание на теми, свързани с финанси, инвестиции, имоти и банки. Фокус по време на форума и тази година ще са личните финанси и технологиите. Темата за образованието и с какви проблеми и нужди се сблъскват работодателите в търсене на кадри също ще бъде дискутирана от водещи експерти в областта.

Подробна информация за програмата, темите, определени за различните панели, както и лекторите можете да намерите тук: https://profit.bg/forum/

Форумът „Шумът на парите“ събра над 12000 души публика от 2010 г. насам, а през  2015 г. бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за