Остава по-малко от седмица! Вземете Windows 10 само за $5,7 при разпродажбата на Godeal24 по случай празника 11.11

0
1149

Продажбите по случай деня на необвързаните – празникът, известен и като 11.11, през 2016 година само за 24 часа достигнаха $17,8 милиарда на онлайн платформата Alibaba. Отстъпките по време на 11.11 не се ограничават само до показаните в интернет магазините цени. Някои продавачи предлагат и допълнителни ваучъри, които дават на купувачите допълнителни отстъпки. По време на тази голяма разпродажба можете да се възползвате от едни от най-добрите отстъпки.

Именно сега Godeal24 стартира промоцията Double 11 Crazy, която предлага отстъпки, които не са за изпускане. Като част от разпродасжбата по случай 11.11 можете при наистина най-ниски цени да си вземете продуктови ключове за Windows 10, Office 2019 Professional Plus и Оffice 20121 Pro plus с доживотна валидност. Windows 10 Pro може да се вземе само за $5,57 на компютър.

Специално предлаган софтуер

В рамките на тази разпродажба Godeal24 предлага продуктови ключове за редица софтуерни продукти, които могат да се вземат без да се налага въвеждането на код от електронен купон. Можете директно да ги вземете и бързо да накарате своя компютър да започне да работи много гладко.

Отстъпката от 62% за следните комплекти с Windows 10 и Office можете да вземете при използването на кода SGO62

Друга много голяма специална отстъпка, която се дава при закупуването на пакет, включващ операционна система на Microsoft и офис пакета на софтуерния гигант. По този начин може да си вземете Windows 10 Professional плюс Office 2021 Professional само за $48,79:

50% отстъпка можете да ползвате за следните версии на ОС Windows, ако използвате кода SGO50

Windows 11 е най-новата операционна система, предлагана от Майкрософт, която е проектирана да работи безпроблемно с всичките офис приложения на софтуерния гигант. Тя предлага по-добра поддръжка на виртуалните работни плотове, както и интеграцията на Microsoft Teams. ОС Windows 11 е тук, за да бъде най-добрата операционна система на бъдещето. Windows 10 дава възможност за работа с помощта на уиджети.

62% отстъпка за други софтуерни продукти на  Microsoft при използване на кода SGO62

Освен всичко изброено дотук в онлайн магазина на GoDeal24 ще намерите още много други софтуерни продукти. Сега можете да ги вземете с 62% отстъпка.

Голямата промоция на GoDeal24 по случай празника 1.11 започва на 14 ноември и ще продължи до 14 ноември. Не изпускайте шанса да си вземете полезен и легален софтуер при възможно най-добрите цени на пазара. GoDeal24.com е световен лидер в продажбата на съвременни игри и на продуктови ключове. Имаме клиенти от всички краища на света. Работим в режим 24х7 и имаме страхотни предложения за цялата ни богата гама от продуктови ключове.

По всяко време можете да се свържете с нас като просто изпратите имейл на адрес [email protected] и нашият екип за обслужване на клиентите ще ви помогне.


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!