Отново колите на Google Street View по пътищата на България

12
10451
Това лято, колите на Google Street View ще пътуват отново през България с цел да актуализират локалните данни в Google Maps. Този път автомобилите на Street View ще се фокусират върху получаване на по-актуална информация за свързването на пътища между градовете

Street View е популярна функция на Google Maps, която понастоящем е достъпна в над 85 страни по света, както и в части от Арктика и Антарктида. Благодарение на тази функция, потребителите могат да гледат 360⁰ графични изображения на различни улици и елементи на културното и национално наследство. Достъпни са и в Google Earth и Google Maps за мобилни устройства.

Street View е налична в България от 2013 г. насам и се актуализира непрекъснато, за да поддържа и отразява вярна на реалността картина.

Както винаги, Google полага големи усилия, за да защити неприкосновеността на личния живот, като същевременно позволява на всички потребители да се възползват от Street View. Преди всяко публикуване на събраните изображения се извършва обработката със специална технология. Тя замъглява лицата на хората и регистрационните номера на автомобилите, така че те да не могат да бъдат идентифицирани, като по този начин защитава неприкосновеността на личния живот. Street View разполага с допълнителна функция за премахване на изображения. Потребителите могат да използват бутона „Подаване на сигнал за проблем“ в долния десен ъгъл на всяко изображение.

Обиколката на България ще започне на 25 юни и ще продължи около 2 месеца. Повече информация за Street View и подробна информация за това къде се движат автомобилите в момента, можете да намерите на: https://www.google.com/streetview/understand/

Сигурни сме, че отново ще има и много забавни фотоси, които ще се радваме винаги да споделяте с нас. Един от любимите ни от последната обиколка:

12
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
4 Отговори на коментарите
12 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
12 Автори на коментарите
ДакоЛюбоerrGOGGeorgi Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ккккк
ккккк

ухуху очаквам скоро да влязат в някоя канавка

Шишо
Шишо

Що да влизат в канавките бе пич? щот вършат работа ли? ти не ползваш ли мапса? Щот са полезни ли? Или щот си тъп?

Любо
Любо

Щото е тъп, милия. 🙂

Дако
Дако

Малоумнико пии си редовно хапчетата

Alferuss
Alferuss

Хахаха тъпия ченгел с палка. Що са ми толкоз „пьости“ 😀

Аки
Аки

Стига писахте глупости.

GGEM
GGEM

Много измет се навъдиха в тази хубава държавица . Лошото е че са от всички прослойки . Как не може да вали дъжд от бензин и през Дупка ава една клечка кибрит и когато всичко изгори да започне всичко на ново.

Salif Mehmed
Salif Mehmed

Вече два часа се чудя какъв коментар да напиша, но нищо не ми идва наум!

Мeтоди Дамяноf
Мeтоди Дамяноf

„Отново колите на Google Street View по пътищата на България“ – КАКВО?! Няма глагол, научете български език!

Georgi
Georgi

Синтаксисът на всички медии е отврат. С цел да предизвиква „сензация“ така разбъркват изреченията, че направо да се чудиш владеят ли български език! Не че повечето журналя са били някога на лекции по български език 🙂

GOG
GOG

Крайно време беше да обновят малко. И дано тоя път снимат хубавата ни държава през зеления период (пролет/лято та дори и есен), защото сегашния street view за България е киша и мръсотия.

err
err

Добре е да минат да заснемат добре поддържаните от правителството пътища. 🙂