Около Galaxy Note 7 определено има някакво проклятие. Това със сигурност вече си мислят не малко фаталисти, след като в завод, свързан с производството на фаблета на Samsung… днес избухна пожар.

Става въпрос за фабрика на Samsung SDI в северните части на Китай, в която на практика са се произвели голяма част от батериите, използвани в злополучния модел.

Специалисти обаче коментират, че подобни инциденти не са рядкост, а размерите на инцидента в конкретния случай са твърде малки, като са нанесени незначителни щети.

Всъщност става въпрос за инцидент, не в производствената част, а по-скоро на мястото, където се съхраняват отпадъците. Игнорирайки тези факти обаче,  социалните мрежи, особено китайската Weibo, вече гръмнаха, като има и не малко злоради коментари от рода на „Дано това не са били батериите за Galaxy S8”

Публикуваните снимки показват доста черен дим над сградите Samsung SDI, но пожарът в завода бе добър повод за много хора да се подсетят за шеговития монтаж с пожар на запалил се билборд-реклама, на Galaxy Note 7.

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за