От днес ще можете да сърфирате с две мишки с Google Chrome!

4
41

Чудесна новина за всички, на които времето не им стига и искат да увеличат производителността на труда си с компютъра.

Днес Googe представи новия начин за изпълнение на няколко задачи едновременно.

Режимът на Chrome за многозадачност ви позволява да сърфирате в мрежата с няколко курсора едновременно. Така можете да изпълнявате повече задачи, по-бързо. Запознайте се с революцията в едновременната навигация.

Повече мишки
Толкова голяма мрежа и толкова малко време. Режимът за многозадачност ви позволява да сърфирате в мрежата с повече от една мишка. Така можете да видите и свършите повече и да чакате по-малко. Разкрийте двустранния си потенциал.

Повече приятели
Режимът за многозадачност ви позволява да използвате толкова мишки, колкото можете да включите към компютъра си, и така заедно с приятелите си да преглеждате множество сайтове едновременно, на едно и също устройство. Всички участват!

Повече забавление
Играйте, докато изготвяте презентация. Купете си имот, докато откривате любовта на живота си. Няма достатъчно време, за да използвате само една част от капацитета си, така че включвайте, играйте, работете и…

Повече информация за нововъведението може да откриете на адрес:

На тази дата преди много години Google пуснаха и новината, че скоро ще има Gmail и след големия интерес наистина се появи тази поща. Сега само времето ще покаже дали ще работим с две мишки. Успех : )

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари