fbpx
0.8 C
София

От мястото на събитието – VMware Explore: В днешния бърз темп на промени компаниите, които се адаптират бързо, имат огромно предимство

Най-четени

Днес в Барселона започна конференцията VMware Explore, на която Kaldata е специален гост. VMware обяснява промяната на името на събитието, което преди се казваше VMworld, с желанието за въвеждане и фокуса върху иновациите за клиентите си.

Трансформацията, която създава нова пазарна категория – с приложения и мултиклауд в центъра на всичко, показва, че компанията е стратегически лидер в областта на мултиклауда, оформяйки неговото бъдеще – от публичния до частния и крайния облак. За да спомогнат за ефективното изразяване на това, от компанията обявяват, че трябва да революционизират преживяването на VMworld като център на вселената на мултиклауда – VMware Explore.

Какво е новото в съдържанието?

С фокус върху решаването на проблемите, с които се сблъсква тази ИТ среда с много натоварвания, много облаци и много работни пространства, VMware Explore обещава да покаже как да ускорите облачната трансформация, да изградите и управлявате платформа, базирана на облака, да осигурите и да дадете възможност на хибридната работна сила, да свържете и защитите облаците и приложенията и да разширите хоризонтите си.

VMware Explore ще остане в много отношения познат на предишните участници, но ще предложи многобройни нови възможности за открития. Също така ще има повече съдържание и лектори, които не са ръководени от VMware – свежи, различни гласове и гледни точки – събрани на едно място, както никога досега. Ще чуете от лидери на общността, изпълнителни директори, клиенти на VMware и партньори на VMware в ключови изказвания, сесии с прекъсване, сесии в малки групи, игрови сесии, практически лаборатории и др.

Kaldata е на място, за да проследи всичко интересно от конференцията в следващите дни. Очаквайте новините ни.

Една от първите откриващи сесии на конференцията бе водена от Кит Колбърт, главен технологичен директор на VMware, който заяви: „В днешния бърз темп на промени компаниите, които се адаптират бързо, имат огромно предимство. В мултиклауд средите предприятията получават гъвкавост за дълбоко преосмисляне. Осъзнаваме, че в основата си това е архитектурен проблем, че трябва да се откажем от това да разчитаме изключително на услуги в един облак и да възприемем това, което наричаме услуги в различни облаци“.

Възникват и нови проблеми за решаване в среда с множество работни натоварвания, множество облаци и разнообразни работни пространства. ИТ лидерите трябва да научат и да наблюдават различните инструменти и модели на работа в облака и да избягват обичайните капани: Работят ли ИТ екипите на парче? Има ли пропуски в сигурността? Какво става с остарялата инфраструктура и монолитните приложения? Как се съчетава всичко това?

„Кросклауд услугите означават увеличаване на тези възможности, така че вече можем да имаме например една и съща мрежа, сигурност и решение в множество облаци, включително частни и периферни облаци“, заяви Аманда Блевинс, вицепрезидент и главен технологичен директор на VMware Americas.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини