От проблеми в работата на Facebook Messenger се оплакаха редица потребители

9
2386

От час мнозина потребители на Facebook и по-специално на месинджъра на социалната мрежа срещат проблеми с използването на услугата. Първоначално спря работата му в десктоп версията на сайта, но малко по-късно потребителите не можеха да използват приложението и от мобилните си устройства.

Сайтът Down Detector, следящ работата на социалната мрежа, показва проблемите в България, а по-широк поглед показва, че една от най-засегнатите зони е Централна Европа и най-вече Полша. Там проблеми има не само с месинджъра, но и със самата социална мрежа – нещо, което поне за сега  не се наблюдава у нас.

Междувременно се разбра, че проблемите засягат не само нашия район и Централна Европа, а също така и Великобритания. Там от 10 сутринта, или 12 часа българско време се забелязват множество оплаквания за невъзможност услугата да бъде използвана.

Според данните от недостъпен чат клиент са се оплаквали над 2400 потребителя всяка минута, като обикновено причината е „няма връзка с интернет“, въпреки че такава има и дори социалната мрежа работи нормално.

Започнаха да се появяват съобщения и за проблеми в работата на Instagram в същите райони.

Споделете с нас? Имате ли проблем с използването на един от най-популярните чат клиенти и откога са те?

4.2 5 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
9 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари