От YouTube ви предлагат възможността да участвате с името си от Google+

0
245

Вече ще можете да ползвате потребителското си име в Google+ и в YouTube. За това съобщава музикалната мрежа в официалния блог на страницата си.

Ако досега сте се подвизавали в Youtube под ник, да речем: vankata80, а в Google+ вие участвате като „Иван Ангелов“, вече може и на двете места да присъствате с реалното си име, като към името ви ще е прикачена снимката от профила ви в социалната мрежа на Гугъл.

Следваща стъпка: вашата минала активност в мрежата на YouTube. Анонимните никове (точно като vankata80, например) понякога карат хората да постват коментари или материали, които не биха искали задължително да се свързват с тях, но точно тази анонимност им дава подобна „смелост“. Или може би просто в профила ви се съдържат видео-клипове и коментари, които се свързват с лудите ви младежки години, а не искате да бъдете възприеман по този начин.

Oт YouTube вече са помисли и за това. Чрез кликването на бутона Review my content (от англ. – „Прегледай съдържанието ми“) може да видите всяко видео, коментар или плейлиста, която сте публикували някога и да решите дали искате да се асоциира с вашето реално име или не.

Но от музикалната мрежа са се сетили и за друго. А именно това, че може да не искате да бъдете свързван с вашия канал в YouTube, или да речем сте познат на много хора в Мрежата именно с ника си. За тази цел ще ви се предостави възмост да кликнете върху: “I don’t want to use my full name” (от англ. – „Не искам да използвам пълното си име“).

Услугата стартира тепърва. В началото, тя ще е достъпна само за граждани на САЩ, но съвсем скоро и за хора по целият свят, които имат профил в Google+ и YouTube.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари