Официално: Фоновите изображения в Google вече са факт

0
110

От Google пуснаха нова версия на началната си страница, която вече поддържа фонови изображения, избрани от самия потребител. Новата функция в момента е налична само в няколко държави, като първата от тях беше САЩ, но се очаква в следващите няколко дни новата функция да се появи за всички останали версии на търсещата машина.

Новата възможност позволява на потребителите в Google да добавят техни собствени изображения (картината трябва да бъде с резолюция 800 x 600 пиксела или по-голяма), които да бъдат поставяни като фон на търсачката. Ще могат да се качват изображения от типа .jpeg, .tif, .tiff, .bmp, .gif, .psd (Photoshop), .png, .tga, и няколко RAW файлови разширения.

Освен това ще можете да избирате изображения от My Picasa web photos, публична галерия и от секцията „избор на редактора” (картини избрани от екипа на Google).

За да сложите фоново изображение, трябва да влезнете с потребителското си име в Google.com. Качените картини ще се намират на сървъра на Google и ще могат да се използват на няколко платформи.

В момента само Google Chrome, Internet Explorer 7 & 8 (Windows XP, Vista и 7), Firefox 3.x (Windows XP, Vista, 7 и Mac OS X) и Safari (Mac OS X) са поддържаните браузъри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари