Официално: Windows 10 излиза на 29 юли

5
19

Днес Microsoft обяви, че Windows 10 ще бъде достъпен от 29 юли на 190 пазара в световен мащаб като безплатен ъпгрейд за потребители, използващи Windows 7 и Windows 8.1. Изграден с помощта на повече от четири милиона души по света, Windows 10 поставя началото на една нова ера на личната технология, предназначена да даде възможност на хората да правят уникални неща.

Потребителите ще разполагат с една година, считано от 29 юли, за да се възползват от безплатен ъпгрейд. След като дадено Windows устройство бъде обновено до Windows 10, Microsoft ще продължи напълно безплатно да поддържа тази версия, докато устройството е в употреба. Тези, които непременно държат да бъдат сред първите ползватели на безплатния Windows 10 ъпгрейд, ще имат възможност да резервират безплатно копие през следващите седмици.

От завръщането на Start менюто до разнообразието от иновативни функции, Microsoft създаде по-лично, забавно и продуктивно Windows преживяване. За повече информация посетете Windows блога или Microsoft News Center.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари