Очилата Eyez™ ще революционизират споделянето на видео материали онлайн

0
29

ZionEyez LLC показа най-новият си продукт – очилата “Eyez™”. Според говорители на компанията това ще бъде „последната иновация в сферата на социалните медийни технологии”. Очилата представляват технология за HD видео записване, която позволява на собственика им да предава снимките си директно в социалните мрежи, при това наживо, мобилно и без да използва ръцете си.

„Споделянето на лични изживявания онлайн вече няма да се ограничава до променяне на статуса или качване на няколко снимки, а ще се разрасне до пълнометражен HD видео дневник”, обяви съоснователят на ZionEyez LLC Брент Буроф. „Очилата Eyez™ ще дадат на хората възможността да споделят света си какъвто го виждат в реално време, от първо лице, без да трябва да правят компромиси с удобството си или стила си”.

Към сегашния момент, най-популярният начин за записване на мобилно видео е чрез смартфон или цифрова камера. И макар социалните мрежи да са удобни за качване на видео, физическото записване на материала си остава проблемно. Множеството видеоклипове са кратки, основно заради неудобството да се държи камерата за повече от няколко минути. Освен това, потребителите са задължени да наблюдават това, което снимат, през малкия екран на мобилния си телефон, вместо да се наслаждават на живо.

Компанията ZionEyez LLC обявява, че Eyez™ ще разрешат тези проблеми. Технологията ще се задейства чрез почукване на сензор за включване върху очилата и след това остава само да се включи приложението Eyez™ на мобилен апарат. Така видеото ще бъде разпространено в избрания сайт. Ако потребителят предпочита да не качва материала в интернет, той ще се запази на вградената флаш памет на устройството.

При представянето на най-новия си продукт, от ZionEyez LLC споделят визията си, че „светът е готов за нова стъпка към бъдещето на социалните мрежи и видео записващите очила Eyez™ ще поведат тази технологична еволюция”.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари