Пилот отказа да излети заради „терористично“ WiFi име на борда

2
50

Пилот отказа да започне излитане, след като бе подаден сигнал за притеснително име на WiFi мрежа. Инцидентът станал докато пасажерите се подготвяи за полет на авиокомпанията Thomson от Канкун, Мексико, за Съединените щати.

Един турист на борда забелязал шокиращо название на мрежа за безжичен интернет – Jihadist Cell London 1. Случилото се станало часове след ужасяващия терористичен акт в Манчестър.

Информирани били пилотите и те веднага започнали разследване. Тъй като никой не признал за лошата шега, повикали и полиция с обучени за откриване на бомби кучета. Полетът бил отложен с два часа, а някои пасажери изпаднали в истерия и поискали да бъдат свалени от самолета.

Виновникът така и не бил намерен, а опитите на властите да го идентифицират по устройството се оказали безуспешни. Накрая полетът направо бил прекратен и всички пътници извозени до хотел.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
xaxoAxOx Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
AxOx
AxOx

Така и трябва да се направи. Никак не е шега – попитай родителите на починалите и осакатени деца.

Живеем в терористично време и е хубаво да го осъзнаем.

xaxo
xaxo

Подвеждащо заглавие, полета е прекратен заради паникьосани пасажери – не заради пилота! Надеждата ми е че просто сте го превели от click-bait статия на друга медия без много да се замисляте – иначе спирам да ви чета!