Питате се къде са най-евтините Windows 10, MS Office и най-полезните програмни инструменти? Godeal24 предлага най-големите отстъпки!

0
1074

Необходимо е да използвате програмите Word, PowerPoint и Excel на своя компютър, но не искате да купувате Office пакета от магазините на Microsoft, понеже е много скъп за вашия бюджет? Търсите да се намерите колкото се може по-евтин, но оригинален Microsoft Office? Godeal24 може да ви помогне предлагайки много големи отстъпки. Можете да вземете новия Office 2021 само за $24,25! Имате нужда и от други програми, които да повишат ефективността на вашата работа в офиса? Новият Ashampoo PDF Pro 3 предлага съвсем нов лентов интерфейс, какъвто използват на практика всички съвременни приложения. Тази  програма е станала толкова удобна, че вече няма нужда от дълго предварително обучение. Всички функции са логично подредени и ще ги намерите точно там, където ги очаквате, като по този начин редактирането на PDF файловете никога не е било по-лесно. Възползвайте се от тази възможност, за да обновите своя софтуер, което ще ви осигури по-бърза и по-удобна работа. Интернет магазинът позволява да си изберете и да си вземете най-харесваната версия на операционната система Windows на Microsoft. като цената на предлаганите продуктови ключове е под 10% от официалната цена на дребно, която можете да видите в магазините на софтуерния гигант.

Ограничени във времето специални предложения

Купете повече и икономисайте повече: много изгодни комплекти продуктови ключове

Отстъпка от 62% при закупуване на комплекти с Microsoft Office с помощта на кода SGO62

MS Office за MAC

До 50% отстъпка за други версии на Windows при използване на кода SGO50

Полезни програмни инструменти при най-добри цени!

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт. По този начин се осигурява безпроблемното използване на активирания с продуктови ключове софтуер, като по всяко време можете да зададете интересуващите ви въпроси на нашата техническа поддръжка.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!