fbpx
0 C
София

Подготовка за ИТ кариерен старт от всяка точка на България с новото издание на Telerik Academy Alpha със C#

През април започва безплатен подготвителен курс, с който напълно начинаещите да се подготвят за програмата

Най-четени

Телерик Академия обяви прием за новото издание на програмата  Telerik Academy Alpha със C#, което ще се проведе през втората половина на 2021 г. Кандидатстването е отворено до 30 май, а обучението ще запази онлайн формата, който Академията прилага от началото на пандемията. Това го прави достъпно за всеки, който иска  да усвои един от най-използваните програмни езици в света, независимо от местоположението му.

Telerik Academy Alpha със C# е подходяща и за хора без никакъв опит в програмирането, като  за тях е организиран и безплатен онлайн подготвителен курс, който започва през април

Желаещите да се включат в него трябва да подадат кандидатурата си през сайта на Академията най-късно до 4 април. Срокът важи и за кандидатите с опит, които искат да си  гарантират отрано място в групата с предварителния изпит на 6 април.

„Всички наши 14 обучения през 2020 година се проведоха онлайн в резултат на  епидемичната обстановка. В тях подготвихме над 330 курсисти, от които получихме  много позитивна обратна връзка за този формат. Това е резултат от фокуса ни върху  успеха на всеки един участник в програмите ни – за този период нашите лектори  прекараха над 560 часа в персонални срещи с курсисти, за да отговорят на нуждите и  спецификата на учене на всеки от тях. Тази връзка, която пренесохме от традиционното  обучение и засилихме в онлайн средата, заедно с работата в екип и близката колаборация  между трейнъри и курсисти, са това, което прави нашето дистанционно обучение  различно и толкова успешно“, коментира Александра Мечкова, изпълнителен директор на  Телерик Академия.

Кандидатстване и подготовка 

Приемът в програмата е отворен до 30 май. Входният изпит ще се проведе на 1 юни, а  кандидатите трябва да имат навършени 18 години и базови познания по програмиране, които  могат да усвоят и с безплатен онлайн подготвителен курс.

Той ще се проведе в рамките на шест сесии в периода 17 април – 22 май под ръководството  на опитни специалисти, които ще преведат участниците през първите им стъпки в света на  програмирането и ще ги подготвят за входния изпит. Желаещите да кандидатстват за него  трябва да завършат кандидатурата си за Telerik Academy Alpha със C# най-късно до 4 април.

За хората с опит е предвиден ранен изпит на 6 април, с който могат да си гарантират място в  програмата. Финалният изпит ще се проведе на 1 юни, а 6-месечното обучение започва на 28 юни.

Учене чрез правене 

Курсистите в Telerik Academy Alpha със C# преминават интензивно обучение с фокус върху най-модерните технологии, практика и постоянната колаборация – както помежду си в екипни задачи, така и с техните трейнъри. В тази среда на близка и постоянна комуникация и  менторство, участниците в програмата развиват поетапно търсените от бизнеса технологични  умения и ги затвърждават с практически задачи и хакатони. Кулминацията е изграждане на  цялостен реален и комплексен проект със C# от нулата.

Допълнително 20% от програмата са насочени към развитието на комуникационните и  личностни умения на участниците, ключови и при дистанционен режим на работа. Курсистите се обучават на методологиите за управление на проекти Scrum и Kanban, как да работят ползотворно в екип, да отдават и получават обратна връзка. В последните етапи от  програмата се отделя внимание върху подготовката за интервюта, изграждане на CV и  портфолио с всички изработени проекти. Подкрепата на трейнърите на Телерик Академия  продължава и след края на обучението с полезни съвети и насоки и помощни материали при  търсене и кандидатстване за работа.

ИТ кариера със C# 

Освен един от най-широко използваните и търсени програмни езици, C# е подходящ и за  начинаещи в областта. От Академията ще разкрият повече за приложенията му и за  обучението в Alpha със C# на 17 март от 18:30 ч. по време на кариерен уебинар. На него  участниците ще имат възможност да зададат въпросите си директно на трейнърите в  програмата и да разберат повече за кандидатстването, подготовката и самото обучение.  Събитието е безплатно, но изисква регистрация през страницата на Академията.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини