fbpx
13.6 C
София

Ползващите Buzz са принудени да потвърдят настройките си

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Потребителите на социалната мрежа Google Buzz ще бъдат принудително насочени към специален екран, в който трябва да потвърдят или променят настройките, които са свързани със сигурността. Тази мярка ще засегне абсолютно всички, които ползват Buzz.

Мярката предприета от Google е свързана с многото обвинения, че Buzz не защитава добре поверителността на потребителите си. Най-голямата търсачка признава, че при новата услуга не всичко е било наред. Това е причина за много сериозни промени в настройките свързани със сигурността, които бяха предприети от Google.

Въпреки подобренията, много от потребителите дори и не са разбрали, че има промени, които могат да бъдат в техен интерес. Това е така защото са активирали своите Buzz акаунти преди нововъведенията и повечето не са поглеждали в настройките на акаунта си.

Сега Google ще принуди всички да прегледат детайлно настройките си преди да имат отново достъп до Buzz. Така от търсачката ще бъдат сигурни, че ефектът от първоначалните гафове ще бъде възможно най-малък. Страницата която ще видят потребителите няма да е нещо кой знае колко особено, а в общи линии ще представлява копие на панела със стандартни настройки на Buzz. В края му ще има два важни бутона. С единия можете да се съгласите с текущите настройки, а с другия можете да деактивирате своя Google Buzz.

Ето какво ще представлява панелът:


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини