Полицията търси крадец чрез Фейсбук, той ги „харесва“

0
21

Щегаджията – престъпник, който хареса страницата на полицията във Фейсбук с която те обявиха, че го търсят все още е на свобода.

Издадена е заповед за арестуването на Майкъл Хагър, който трябваше да се яви в съда на окръг Таупо (Нова Зеландия ) през май по обвинение в дребна кражба.

Въпреки, че той продължава да е неизвестност, това не му е е попречило да се присмее на полицаите от Tauhara Paetiki, когато те публикуваха молба към местните да разкрият местоположеието му, ако го знаят, в специална страница в Интернет.

Където и да е, явно Хагър е имал достъп до Интернет след като е видял страницата, публикувайки краткият си коментар: „hoo rah“ и не е забравил да „хареса“ страницата.

От полицията пък на свой ред са отговорили със следното съобщение: „Здравейте, Майкъл Хагър, радваме се, че сте харесали нашата страница. Моля, свържете се с Дет Дън и се разберете как ще уредим нещата“, явно имайки предвид под „нещата“ неговият арест.

Хагър обаче все още се укрива, а полицаите все още го търсят.

Изпълняващият длъжност районен полицай младши сержант Тони Юрисън, заяви пред новозеландско издание, че: „С тези си действия, Хагър привлече вниманието на нацията към себе си и с това шансовете ни да го хванем се увеличават.“

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари