Instagram

Нямаше късмет канадската ферма Bogle Seeds, специализирана в производството на слънчоглед. The Verge съобщи, че Топ-блогър е качил в Instagram нейни снимки, с което предизвикал масово явление.

Фермата за слънчоглед Bogle Seeds в Хамилтън, Онтарио трябваше да огради полетата си, за да спре хората. Причината е, че след публикацията на нейна много хубава снимка в Instagram, във фермата пристигнаха 7 000 автомобила и 15 000 души. Образува се опашка от няколко километра. Фермерите измислиха нещо хитро – започнаха да вземат по $7,5 на човек, но не можаха да се справят с наплива.

Към обед по полето ходеха ужасно много хора. Те не искаха да слушат нашите помощници и не искаха да плащат влизането. Ние ги помолихме да си заминат, но един от тях ми каза, че ще направи това, само ако го набия. Това е ужасно“ – каза Брад, собственикът на фермата Bogle Seeds.

Този сравнително нов тип на масово разпространение получи името „вирусни снимки“. Те имат почти еднаква перспектива, оформени са по един и същи начин и въпреки добрите намерения, нанасят сериозни щети.

Към днешен ден фермата Bogle Seeds с приблизително 1,4 милиона големи слънчогледа е вече затворена за посещения.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
тъй-тъйГлупав народ, български...RRR Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
RRR
RRR

Този добре, че не си е снимал гъ*за, че щеше да си маже сърцето с вазелин 🙂

Глупав народ, български...
Глупав народ, български...

На тия и семките им са по-хубави от нашите…

тъй-тъй
тъй-тъй

Семките им изглеждат добре на картинка, защото са ГМО. Царевица, жито, пшеница – при американците всичко това е ГМО – изглежда добре, засища качествено, а дребните странични ефекти като мутации, ракови заболявания, напълняване, сърдечни проблеми и още няколко хиляди подобни не си струва дори да бъдат споменавани.

Глупав народ, български...
Глупав народ, български...

Ами…
Аз, чрез псевдонимът си, все едно съм ти отговорил.

тъй-тъй
тъй-тъй

Псевдонимът ви е същия, като в първия ви постинг. Което означава, че сте ми отговорили с псевдонима си още преди аз да ви отговоря, а това, от своя страна води до въпроса: Защо изобщо писахте, че ми отговаряте, след като вече сте ми отговорили?
ПП. Вие тролвате народа български, аз пък, да тролна вас: трябваше да е с непълен член /“Аз, чрез псевдонима си…“/. Стига сте се плашили от тоз непълен член, братя българе. Поздрави.