Порно индустрията смята, че бъдещето е на таблетите, а не при 3D телевизията

2
56

Не всеки ден излизат резултати от проучвания, поръчани от порнографската индустрия, които засягат мобилните устройства. Точно затова са интересни изводите от ново изследване, което показва, че бъдещето на материалите за възрастни е пряко свързано с таблетите, смартфоните и интернет телевизията, съобщи Phonearena.com.

Порно индустрията обикновено е основната движеща сила при прогреса в доставката на съдържание и през годините е играла важна роля при внедряването на нови технологии. Именно чрез нея е извършен преходът от филмова лента към видеокасети. VHS стандартът е наложен с голямата подкрепа на компаниите, които се занимават с порно. Филмите за възрастни бяха сред първите продукти, предлагани и на DVD дискове. По същия начин стои въпросът с прехвърлянето на порното в интернет.

Екранизациите по мотиви от приказката за птичките и пчеличките вече се снимат и с помощта на 3D камери, но компаниите, създаващи розови филми не вярват в тази технология и я смятат за обречена. Само един от всеки пет професионалисти в индустрията смята, че търсенето на този вид порно ще се увеличи през следващите години. По друг начин стои въпросът с поръчката на стандартно видео по интернет, в което се влагат много надежди.

44% от участниците в проучването вярват, че настолните компютри и лаптопите ще бъдат изместени от смартфоните и таблетите като основни устройства за консумация на популярните услуги.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари