Порно индустрията чака с нетърпение дебюта на Google Glass

0
45

Порнографската индустрия е една от областите, където се внедряват някои от най-новите технологии. Едва ли много хора си спомнят това, но именно порното изигра ключова роля в борбата между видеоформатите VHS и Betamax. Същото нещо се е случвало през годините и с други подобни технологии. Ако тази логика все още работи, то успехът на Google Glass е гарантиран, съобщи Gizmodo.

Създателите на порнографски филми са страшно въодушевени от възможността да сложат на лицето на актьорите висококачествена камера, която да предава от първо лице всичко, което се случва. Перспективите за режисьорите на филми за възрастни веднага се увеличават с включването на нещо подобно.

С помощта на Google Glass снимането на порно ще стане по-лесно, а получените резултати ще влеят редица новости в тази бедна откъм сюжети и снимачни техники област на филмовата индустрия.

Куентин Бойер, ръководител на филмовото студио Pink Visual, вече обмисля как да приложи технологиите на Google в работата си. Той обаче ще трябва да почака излизането на очилата по магазините, преди да ги надене на актьорите във филмите си. Въпреки това, шансът да се закачат камери на участниците в екшъна, без да са ангажирани ръцете им, е доста примамлив.

Не може да се отрече, че порно индустрията рядко греши по отношение на новите технологии и това означава, че трябва да следим Google Glass с голямо внимание.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари