Постиженията на pCloud предизвикаха огромен интерес на CES 2016 в Лас Вегас

0
53

Представянето на швейцарската компания с българско IT ноу-хау pCloud привлече истински интерес на световното изложение CES 2016 в Лас Вегас.

 

Един от рекордите на pCloud, който впечатли посетителите на щанда на компанията, е регистрацията на над 3 милиона потребители само за 2 години. Фокусът на представянето на клауд сторидж компанията бе поставен върху революционното решение за криптиране на информация pCloud Crypto. Всички световни медии, които посетиха щанда, бяха единодушни, че в момента pCloud предоставя една от най-сигурните облачни услуги в света.

Щандът на pCloud бе посетен и от бившия губернатор на щата Невада Боб Милър – голям приятел на България. Той пристигна на изложението специално, за да уважи успехите на компанията.

Тунио Зафер, изпълнителен директор на pCloud, сподели: „Благодаря за вниманието на нашия гост, губернатор Милър, тъй като той е значима фигура както в политическата, така и в бизнес сферата. Радваме се на стотици посетители на нашия щанд, сред които и много българи. Щастлив съм от възможността екипът ни да се представи на този значим форум, където се чертае бъдещето на световния технологичен пазар.“ За бъдещeто на pCloud през 2016 г. г-н Зафер добави: „Още по-лесен и по-сигурен достъп до файловете за всички наши потребители“.

В сектор Cyber & Personal Security на CES 2016 компанията привлича голям интерес и представя приноса на българските IT специалисти към облачните услуги в световен мащаб. Качеството на услугите на pCloud е познато както в България, така и на пазарите в азиатските държави, Америка, Бразилия, Европа и Турция.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари