Да останем свързани през 2020 г. се оказа една от най-основните нужди на всички нас. На малчуганите им се наложи да участват в учебни занятия от вкъщи, на множество хора пък да работят от дома си – като изцяло променят своето познато ежедневие. Да разбием рутината не е непременно лошо, но става ясно, че технологиите ни дават възможността да изразяваме себе си, да учим, да творим, да сме продуктивни – всичко това от разстояние.

Предизвикателствата, пред които ни изправя тази година не са малко, но е възможно да се намерят и позитиви

Останахме си повече у дома, обградени само от най-близките… и от любимите си технологични устройства. И преди да се сетите за факта, че стоенето вкъщи предполага грижа за дома и вършене на „досадни“ задачи, ще ви изпреварим като споменем ThinQ от LG.

Вече отбелязахме свързаността между хората в тяхната работа и личен живот, какво остава за свързаността на уредите вкъщи? Специално разработената апликация ThinQ се явява изключително удобен начин за управление на всички smart устройства у дома. Това не само улеснява, а и спестява време, което да бъде оползотворено по по-продуктивен начин. И, ако преди пандемията не сте били от най-сръчните що се отнася до задачките вкъщи – ThinQ предлага и Proactive Customer Care функция, която ще се погрижи да ви предостави нужната информация за това как да използвате даден уред. Накратко – връзка с интернет, връзка с ThinQ – повече време за нас и нашите семейства, без капка притеснение „свършила ли е пералнята“.

Когато ни остава повече време и не сме зависими от неприятни домашни ангажименти или други дразнители – имаме повече време за кибер удоволствия

Ако си мислите, че един smart home с ThinQ е достатъчен – не, не и не. Технологията по време на празниците ще направи времето прекарано у дома повече от поносимо – чак приятно. Тази година може да е тревожна и неприятна в един план, но за геймърите например това съвсем не е така.

Няколко интересни заглавия са на хоризонта само няколко седмици преди Коледа и това е перфектна възможност да се впуснете в истински приключения, а ваш верен другар са продуктите от LG UltraFine серията. Празничните дни никога не са изглеждали по-детайлни, изпълнени с цвят и чист образ – дали ще играете новите заглавия или сте аниматор, дизайнер или архитект и се нуждаете от кристален образ, за да творите… няма по-добър коледен подарък, ако търсите качество на картината – 4k / 5k резолюция, бърз IPS или VA panel с възможно най-добрите функционалности – време е да оптимизираме не само работата, а и развлеченията, защо не да е тази Коледа?

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари