Spotify предлага няколко специални оферти по повод наближаващите коледни и новогодишни празници и те се отнасят не само за нови потребители, каквато обикновено е практиката с такива отстъпки. Потребители, които за пръв път ползват Spotify Premium в САЩ и Европа могат да получат до три месеца абонамент за 0.99 цента, стига да не са се възползвали от 30-дневния пробен период преди или да са предоставяли информация за кредитни карти.

Освен това всеки потребител на Spotify Premium, който се е отказал от абонамента до 16-ти октомври тази година, може да получи три месеца достъп за цената на един (10 долара).

Според Spotify подобни отстъпки се предлагат на повечето пазари в световен мащаб, въпреки че в някои региони може да има леки разлики. Специалните оферти са валидни  до 31 декември и можете да видите условията за всяка една от тях тук и тук.

Кампанията е начин за Spotify да продължи положителното развитие на бизнеса си. За Q3 2018 компанията е увеличила своите абонати от 101 на 109 милиона като платените са станали от 83 на 87 милиона души. По последни данни, над 67 000 изпълнители са качили свое съдържание в рамките на новата система за инди музиканти, която им позволява сами да добавят песни за плейлисти.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
5 Отговори на коментарите
6 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Палустиниец
Палустиниец

И за какво да плащаш за Сптифито като имаш безплатен Ютуб и целия интернет

Име
Име

Защото слушаш офлайн, ютюб искат и те пари за това удоволствие.
Знам, че може да си ги свалиш.
Но лично, лично на мен ми е супер удобно през Spotify, всеки сам си избира.

Пенчо
Пенчо

Че аз за да слушам офлайн пак не плащам. Има едно нещо наречено торенти и там ги има всички песни.

Плустинец
Плустинец

Който иска да плаща, който иска да ползва безплатни алтернативи…

1@1.com

Първо и не най- малко маловажно нямаш реклами. Слушаш офлайн, можеш да теглиш музиката легално. Винаги виждаш най-новото съдържание. При ютюб напоследък като гледаш малко повече клипчета от една категория те завърта в един цикъл от 100 клипа които ти се предлагат да ги гледаш само тях. За нови клипове и съдържание трябва да слагаш 1000 филтъра за да стигнеш до него, ако изобщо стигнеш.

Мирослав
Мирослав

Аз ползвам много Spotify и когато ще излизам си го настройвам на радиото което ще слушам на Wi-Fi и след това то си работи нормално. А с p9 идва и подобрение в скоростта на Spotify, така че не мисля да се възползвам от предложението. Само да добавя, че не съм съвсем offline, а на ниска безлимитна скорост. И си свиркам. 🙂

Иван
Иван

Какво каза?