Представиха първите слушалки за котки

1
168

Името на компанията Sol Republic започна да се споменава все по-често, тъй като именно те са производителите на слушалките, които използва олимпийският шампион Майкъл Фелпс, когато е извън водата. Дори след Олимпиадата обаче едва ли ще забравим името на тези, които създадоха и пуснаха на пазара първите в света слушалки за котки.

Sol Republic твърдят, че слушалките са създадени с помощта на професор Мяуингтънс, който е една симпатична бяло-черна котка. За технологичната част пък се е погрижил известния в музикалните среди Джошуа Дейвис, който е проектирал едни издръжливи слушалки, които се адаптират към различните размери и форми на котешките уши.

Компанията ориентира продукта към „космати меломани, които искат да се наслаждават на музиката, блокирайки досадните звуци на кучета и хора“. Те са създали едва десет модела такива слушалки, така че битката между желаещите да си ги купят, ще бъде ожесточена. За да са сигурни, че само най-изявените музикални почитатели ще си купят тези слушалки, от Sol Republic са им сложили цена от $999.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари