Предстоят две срещи на българската SQL&BI потребителска група

0
252

За пореден път потребителската група „Let’s SQL Together” ще представи най-новите възможности в света на SQL Server. Срещите са организирани от Инспирит – първата компания на българския ИТ пазар, фокусирана изцяло върху SQL Server.

Първата от тях ще се състои на 8-ми Ноември, на тема „Comparing Analysis Services Tabular and Multidimensional“. Лектор ще бъде Иван Донев, той е част от консултантския екип на Инсирит и лектор в SQL Master Academy.

Втората среща ще се проведе на 5-ти Декември и ще бъде посветена на новата версия на SQL Server 2019 – “SQL Server 2019 – what’s around the corner?”. Маргарита Наумова, основател на Инспирит, SQL Master Academy, както и на самата SQL&BI потребителска група ще разкрие най-новите възможности в света на SQL Server.

Двете срещи ще се състоят в офиса на Майкрософт България. Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени.

SQL&BI User Group Bulgaria е създадена през 2007 г. и сега в нея членуват над 550 души. Групата е основана от Маргарита Наумова – световно признат SQL Server специалист, инструктор и лектор на събития в България и чужбина. Тя е сред малкото носители на престижния сертификат Microsoft Certified Master. Това постижение я нарежда сред 100-те водещи SQL Server експерти в света. От октомври 2000 г. тя е Microsoft Certified Trainer и многократно е удостоявана с признанието Microsoft Most Valuable Professional. От 2010 г. насам Маги е управляващ партньор и главен SQL Server архитект в създадената от нея консултантска компания Инспирит, част от която е образователният център SQL Master Academy.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за