Президентът на Nintendo: Желанията на феновете не влияят на решенията ни

2
10


Президентът на американския филиал на Nintendo Реджи Филс-Ейм за пореден път се изказа доста интересно. В последното си интервю ИТ експертът бе категоричен, че компанията се ръководи от обмислена стратегия, а не от желанията на феновете.

Във връзка с наскоро започнатата подписка, в която феновете призовават Nintendo да направи повече легендарни игри достъпни за по-новите устройства, Филс-Ейм бе запитан какво искат феновете от технологичния гигант и до каква степен техните желания влияят на решенията на управляващите в Nintendo.

„Ако трябва да съм честен, желанията на феновете не влияят на решенията ни. Не ги пренебрегваме, но рядко се ръководим от тях“ сподели Филс-Ейм. „Това, което мога да кажа, е, че 100 хиляди подписа в дадена петиция не означават 100 хиляди продажби на даден продукт.“

А може би в тези тежки за Wii U времена именно в потребителските искания и мнения трябва да се загледат хората от Nintendo. Филс-Ейм обаче е категоричен – компанията има своя бизнес стратегия и се придържа към нея. Дали това няма да обрече окончателно Nintendo?

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Егати и президента, щом се изказва така! Сега новите Xbox One и PS4 като ги размажат с продажби и от Nintendo друга песен ще запеят.

tntc4
tntc4

Тоя президент е като кон с капаци.