Премиерната дата на Apple Watch ще бъде обявена на 9 март

0
21

Apple започна разпращането на специални покани за предстоящо медийно събитие, насрочено за 9 март, за което се смята, че ще бъде използвано, за да може компанията да обяви точната дата на премиерата на новия умен часовник Apple Watch.

Придружени от надписа Spring Forward, поканите вече се разпращат на известни медии в подготовка за предстоящото събитие. Събитието ще се проведе в Yerba Buena Center в Сан Франциско, където и преди сме чували за пръв път много важни анонси.

От една страна тази покана изглежда доста неопределена, но от друга трябва да имаме предвид, че часовниците в САЩ ще бъдат преместени с един час напред именно в нощта преди 9 март, което създава символична атмосфера за едно събитие, посветено на Apple Watch.

По-важното е дали всъщност най-сетне ще чуем съвсем точната дата, в която джаджата ще бъде пусната по магазините. Изпълнителният директор на Apple Тим Кук вече потвърди, че можем да очакваме Apple Watch през април, но все още ни се изплъзва конкретната премиерна дата.

Знае се, че базовата версия на часовника ще струва 349 долара, но общо 34 различни конфигурации ще бъдат налични още от първия ден. Най-скъпата, която включва 18-каратово злато, може да стигне цена от 10 000 долара. Носимата джаджа ще има два различни размера и поредица от разцветки.

Apple Watch представлява дебютът на базираната в Купертино, щата Калифорния, компания на пазара на носимите технологии. Там той ще се съревновава с модели като Moto 360 и LG G Watch R.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари