Приложението YouTube Go дава възможност за гледане на видео без връзка с интернет

0
492

Активните потребители на мобилни устройства отдавна мечтаят за две неща: възможност за гледане на видео в онлайн режим и икономия на трафика при гледането на любимите клипове от YouTube. Интернет гигантът Google се вслуша в молбите на хилядите потребители и анонсира новото приложение YouTube Go, което дава възможност за съхраняване на видеото с възможност за гледане по-късно, дори ако тогава мобилното устройство няма връзка с Wi-Fi мрежа или мобилен оператор. Новата услуга се предлага първоначално в Делхи, Индия.

 

„YouTube Go е проектиран и създаден предимно за индийския пазар, за да могат жителите на тази страна да оценят всички прелести на видеозаписа; отчетени са и особеностите на местните безжични мрежи“ – каза представител на Google.

Приложението дава възможност за предварителен преглед на видеото, при който може да се избира качеството на видеото и да се види какъв ще бъде размерът на файла за изтегляне. Осен това, има възможност за прехвърляне на видеото към друг смартфон чрез Bluetooth.

 

В момента е активирана програма за регистрация на участниците в проекта YouTube Go, които желаят да пробват и тестват новото приложение. Точната дата на излизането на YouTube Go в Индия и другите държави засега не е обявена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари