Продуктите за умен дом Shelly на Алтерко Роботикс с рекордни продажби на световните пазари

7
1007
В резултат на високата потребителска удовлетвореност Wi-Fi релето Shelly 1 на компанията вече е с бадж Amazon’s Choice

Алтерко Роботикс, българската IoT се похвали, че е регистрирала рекордни продажби на продуктите Shelly280 000 продадени бройки само за последните 3 месеца на 2018 г.

Компанията обяви това по време на участието си в най-голямото изложение за потребителска електроника в света CES 2019. Устройствата за автоматизация на дома Shelly, чрез които на практика можете да контролирате всичко в жилището си, както и да следите консумацията на ток, вече са хит на над 90 пазара по цял свят. Водещи пазари за бранда са Германия, Италия, а вече и САЩ.

Продуктите от марката Shelly могат да бъде закупени и в Amazon, където в момента смарт релетата Shelly 1 и Shelly 2 са сред най-продаваните продукти за умен дом. Високата потребителска удовлетвореност от качеството на продукта, от цената и от коректността при доставка също така накара гигантa при онлайн търговията Amazon наскоро да постави бадж Amazon’s Choice на Shelly 1.

„Ние в Алтерко Роботикс разработваме всичките си устройства с грижа за всеки малък детайл. От концепцията до изпълнението и от проектирането до хардуера, нашите продукти съчетават в себе си практичност с надеждност, автономност и мобилност със сигурност на данните, безжичен и удобен контрол с модерен дизайн. През последните няколко години Алтерко Роботикс се превърна в една от най-бързо развиващите се IoT компании и днес нашите продукти могат да бъдат намерени на пазарите в целия свят. Дори достигнахме ниво Amazon’s Choice. Това само доказва, че работим в правилната посока и ни мотивира да продължаваме да правим иновации. Така че, очаквайте още новини от нас съвсем скоро”,

Това коментира изпълнителният директор на Алтерко Роботикс Димитър Димитров.

Пред хиляди посетители на форума в Лас Вегас компанията представи и трите модела от хитовата серия детски GPS/GSM часовници MyKi, позволяващи на родителите да следят местоположението на децата си: MyKi Watch, MyKi Touch и най-новия продукт от бранда MyKi Junior.

MyKi е един от най-успешните брандове, създадени в България, и продължава да жъне успехи у нас и по света

Продажбите на трите модела часовници вече надхвърлят 500 000 бройки. Часовниците са налични в мрежата на над 30 мобилни оператора в партньорство с водещи телекоми като Deutsche Telekom, Telenor, A1, Vodafone, Ooredoo Qatar, Telekom Austriа, Go Malta, Elisa Естония и Vodafone Унгария и могат да бъдат намерени в комплект с атрактивни абонаментни планове в търговските им мрежи.

На изложението Алтерко Роботикс демонстрира още разработките си в областта на здравеопазването – детският смарт термометър MyKi Care, и тракер устройствата за домашни любимци MyKi Pet и за автомобили и товари MyKi Auto. Часовниците, тракерът за животни и термометърът в момента жънат успехи по света, а MyKi Auto, като най-нов продукт на компанията, набира все по-голяма популярност и съвсем скоро се очаква да достигне високите нива на продажби на Shelly и MyKi.

 

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
2 Отговори на коментарите
6 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Denu
Denu

Закасация – ХИТ на над 90 пазара обаче рекламират в бг .

Закасация – последният отчет е от година и полвина назад(няма годишен за 2017/ за 2018 няма нищо) allterco.com/en/FINANSOVI_OTChETI

borisMan
borisMan

ходи се гръмни бре, трол нещастен и завистлив

Капитализъм ??????
Капитализъм ??????

Защо отговаряте с агресия срещу излизане на фактология? Така ли правите и бизнес? Не бих си купил от подобна компания само и само заради антиевропейското поведение на етика.

TGR
TGR

Колеги, не се карайте.
Продуктът е роден и мига да споделя, че е добър. Имат си директна поддръжка на mqtt и т.н. , добро качество, но лично не одобрявам две неща.
Едното е цената. Не може с цена на Shelly 1 от 9.90 евро да се борят с sonoff basic, който с доставката струва 5.5 USD.

Капитализъм ??????
Капитализъм ??????

Рекламните материали показват, че е някой с ретро мислене, 90-тарско, 2000-тарски дизайнерски решения 😉

Поредната компания, която ще си пише сама за себе си хвалебствени материали, но няма да съществува дълго на пазара.

Правилно е поискал отчетни резултати въпросния друг коментиращ, не може да казваш, че си много вървежен, но да нямаш отчети.

Гледам и страницата, наистина яко ретро, и моделите горе в графиките на телефоните са старички.

По-добре беше да искарат някой касетофон!

svetlio
svetlio

Гледах ревюта хвалят ги …НО къде в България може да се купи или види , май не поддържа гугъл асистент, сайта супер странен няма бг няма даже линк ако искам да си купя.Единственото предимство пред соноф поне засега е размера и че може да ползваш стария ключ без допълнителни знания и без преправяния.

KrAfLo
KrAfLo

Хронология:
– подарък Шели камера от А1
– оскъдно инфо
– търсене, намиране
– радост, бг. компания, гордост
– контакт, отговор
– конкретни въпроси
– никакъв отговор
– безполезна камера в кутийка