fbpx
11.4 C
София

Продуктите на Apple – една умна инвестиция

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Устройствата, които развиват бизнеса

Издръжливи по дизайн

В работата си всички разчитаме на няколко основни устройства всеки ден. Продуктите на Apple са създадени да издържат. Проектирани са с надеждни материали, поддържат се с редовни актуализации на операционната система и са лесни за ремонт. Например, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са устойчиви на прах и вода, съгласно IEC стандарт 60529¹, което ги прави перфектни за забързаното ни ежедневие. В своите лаборатории Apple постоянно развива продуктите си и подобряват техните характеристики — като устойчивост срещу удари, външни влияния и екстремни климатични условия. Apple отговаря не само на световните стандарти, но създава и свои собствени. Получените резултати се разглеждат внимателно от дизайнерите и инженерите в компанията. Така продуктите достигат още по-високо качество, за да отговорят на най-строгите стандарти — тези на клиента.

Лесна актуализация на софтуера

Освен издръжливи, устройствата на Apple са създадени да бъдат актуални дълго време. Софтуерните обновления са достъпни за много поколения продукти, за да могат повече потребители да се възползват от новите функционалности. Самото актуализиране на софтуера е лесно и ефективно. Освен че е страхотна за потребителите, тази съвместимост спестява усилия и на IT екипите.  Използването на една и съща операционна система значително улеснява хардуерната и софтуерната поддръжка, разработката на приложения, интеграцията, актуализациите на защитата и др.

Изгодни в дългосрочен план

Комбинацията от издръжлив хардуер, световна мрежа от надеждни доставчици на ремонтни услуги — като Оторизирания Apple сервиз на iSTYLE, както и лесно обновяване на софтуера, означава, че продуктите на Apple запазват значителна остатъчна стойност през жизнения си цикъл. Възможността за участие в програми за обратно изкупуване допълнително намалява разходите. Високата остатъчна стойност на Apple устройствата ги прави подходящ избор за всеки бизнес — независимо от броя служители и сектора на дейност.

Интуитивни за управление, лесни за внедряване

Apple продуктите са известни с интуитивността и лекотата, с която се използват. Тези характеристики са от изключително значение в бизнес среда — когато потребителите имат нужда от висока продуктивност, дълъг живот на батерията и непробиваема сигурност. Екосистемата, създадена от Apple, е ненадмината. Можете неусетно да превключвате между Mac, iPhone и iPad; автоматично да отключите Mac с Apple Watch или да разширите работния екран на Mac чрез iPad. С Apple Business Manager всяко Mac, iPhone, iPad и Apple TV устройство може да се настрои и конфигурира автоматично, спестявайки ценно време на IT отделите. Ръчните настройки остават част от миналото и разходите намаляват още повече. Сега можете да дадете на служителите си инструментите, с които да постигат повече продуктивност, без да правите компромис с рентабилността на вашия бизнес. Вижте още предимства на Apple продуктите тук.

¹ iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са устойчиви на пръски, вода и прах и са тествани в контролирани лабораторни условия с рейтинг IP68, съгласно стандарта IEC 60529 (максимална дълбочина 6 метра – до 30 минути). Устойчивостта на пръски, вода и прах не е постоянна характеристика. Устойчивостта може да се понижи в резултат на обичайното износване. Не се опитвай да зареждаш намокрен iPhone. Виж ръководството на потребителя за инструкции за почистване и изсушаване. Гаранцията не покрива повреди в резултат на намокряне.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

28 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини