fbpx
16.8 C
София

Производители на твърди дискове се обединиха в Storage Products Association

Най-четени

Компанията Western Digital, специализирана в производството на твърди дискове, обяви, че е станала един от съучредителите на организация, наречена Асоциация на производителите на устройства за съхранение на данни (Storage Products Association (SPA)). Останалите съоснователи на SPA са компаниите HGST, Seagate и Toshiba, които също се занимават с производство на твърди дискове.

Предполага се, че Асоциацията ще помага на производителите и потребителите да разберат по-добре текущите и бъдещите потребности от устройства за съхранение на данни, както и да отговорят на нарастващите изисквания към тях. В частност, създаването на организацията е свързано с ключовата роля на твърдите дискове (HDD) и твърдотелните хибридни дискове (SSHD) в потребителския и корпоративния сегменти, както и с ефективното, мащабируемо и оптимално от гледна точка на разходите съчетаване на тези решения.

В текущите цели на Асоциацията производителите са записали подпомагане на продажбите на магнитни твърди дискове, оказване на помощ на потребителите при „осъзнаването на важната роля и ефективното използване на HDD и SSHD“.

За постигането на тези цели SPA ще провежда образователни дейности сред своите клиенти и партньори, както и сред представителите на сдружения и крайните потребители. Освен това, Асоциацията ще взема участие в различни индустриални и потребителски мероприятия, ще публикува материали за нуждите на крайните потребители и ефективното използване на хибридните технологии.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини