Промоцията „Отново на училище“ на Godeal24: MS Office само за $20 и Windows 10 за $7,5

0
553

След прекъсването на локдауна и отпускането на карантинните мерки нормалното и обикновено завръщане в училище през септември става все по-реално и хората ще имат нужда от необходимия софтуерен инструментариум. Друга група потребители, които са на мнение че карантинните мерки отново ще бъдат затегнати, използват всяка възможност за да си купят най-доброто оборудване, за да могат да се възползват в максимална степен от домашното обучение. Ако ви е необходим продуктов ключ за Windows 10 или за някой от пакетите Microsoft Office, то промоцията Back to School  на интернет магазина Godeal24 идва точно навреме и предлага именно такава продукция. Магазинът има няколко невероятни предложения, адресирани към хората, които след ваканцията се завръщат в училище – независимо дали в гимназия или колеж. По-долу ще видите най-добрите оферти за закупуване на продуктови ключове за софтуера на Microsoft, които наистина ще подпомогнат вашето обучение и работа.

Специални оферти без код на електронен купон

Намаление от 45% при използване на кода SGO45

Отстъпка от 60% при използване на кода SGO60

Нови предложения за други софтуерни продукти

Godeal24 предлага наистина отлично обслужване на клиентите, като са налични най-различни начини за заплащане на продуктовите ключове, включително чрез PayPal и кредитна карта. Малко след като поръчате и заплатите избрания продукт, ще получите избраното директно в своята електронна поща във вид на имейл.

Ако възникне какъвто и да било проблем или просто имате въпрос, който искате да зададете на нашия магазин, екипът за обслужване на клиенти работи денонощно и ще ви помогне с думи и дела. За да се свържете с нас просто използвайте електронния адрес [email protected] и изпратете имейл, в който опишете възникналия проблем или задайте въпрос.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!