Промоция по случай Свети Валентин: вземете най-новите MS Office и Windows 11 при специални цени за ограничено време

0
696

Навярно искате да сглобите нов компютър и вече ви е омръзнало да търсите най-подходящите компоненти при най-евтини цени във всеки един онлайн магазин? Но освен това, има риск да попаднете на пиратска версия на необходимия ви софтуер. В този случай не само че няма да ви е удобно да работите, но и вашият компютър ще се сблъска с редица проблеми – операционната система няма да работи нормално, а това е напълно възможно да доведе до загуба на данни от важните файлове, различните файлови формати могат да се окажат несъвместими и има голяма вероятност компютърът ви да бъде заразен с особено опасен вирус от типа на рансъмуера и напълно да спре да работи.

С Godeal24 изцяло елиминирате риска от използването на пиратски копия, понеже този интернет магазин предлага легални продуктови ключове за активиране на съответния софтуер, цената на които е невероятно ниска. Хубавото е, че няма посредници, те не се разпространяват чрез физически носители от рода на DVD или флаш-стикове и тяхната цена е изключително ниска. Godeal24 е онлайн магазин, който продава продуктови ключове за операционни системи, офис софтуер и за видео игри на глобалния пазар. Магазинът винаги поставя своите клиенти на първо място и предлага най-добрите продукти и услуги.

Свети Валентин и вече съвсем близо. Ако търсите подарък за някой приятел, за член от семейството или за себе си, имате известно ограничено време, за да го изберете от тук. По-долу ще видите нашите предложения за продуктови ключове, които могат да бъдат идеалните подаръци за Свети Валентин. Можете да закупите Microsoft Office 2021 само за $30,98 вместо при официалната за този офис продукт цена от 433,99. Нещо повече, можете да си вземете продуктов ключ за активиране на операционната система Windows само за 7,42. И още, редица продукти се предлагат с намаления до 62%.

Специални цени за ограничен период от време!
Най-популярните операционни системи и офис софтуер към днешен ден се предлагат при специални промоционални цени! За представените по-долу продуктови ключове не се изисква въвеждането на код за отстъпка. Просто кликнете върху линковете по-долу и директно ще закупите необходимите ви продукти:

До 62% отстъпка за комплекти с ОС Windows и Microsoft Office с код на електронния купон SGO62

Тук можете да намерите още комплекти.

До 50% отстъпка за различните версии на ОС Windows! Кодът на електронния купон е SGO50

Тук можете да намерите и други версии на Windows.

Софтуер за отдалечена работа и онлайн обучение. Кодът на електронния купон е SGO62

Помощни програми за вашия компютър
Освен това, тук можете да намерите софтуерни инструменти за подобряване на вашата производителност

Имате въпроси? Или се нуждаете от помощ?
Малко след като поръчате ще получите имейл с продуктовите ключове, което ще стане в рамките на 24 часа, без да се налага да чакате дни за отговор или за пристигането на куриер. Да напомним, че понякога имейлите отиват в раздела за спам. А ако не получите имейла си в рамките на 24 часа, не се тревожете, а първо проверете в папката за спам на вашата електронна поща. Разбира се, можете да се свържете директно с отдела за обслужване на клиенти като изпратите e-mail на електронен адрес [email protected] Всички клиенти на Godeal24 получават бърза и изчерпателна помощ.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!