Пуснаха VLC Beta за Android в Google Play

0
39

След години на разработка, екипът на VideoLAN най-после пусна популярния VLC video player за Android, което означава, че ако притежавате някое от новите устройства с Андроид, задвижвано от ARMv-7, вече може да свалите бета-версия на въпросната програма от Google Play, считано от днес.

Първоначално обявена, като „предназначена за опитни потребители и хакери“, въпросната бета-версия не е стабилна версия и според разработчиците работи по-бавно, отколкото официалната публична версия. Тя ще се поддържа също така и от устройства с ARMv7 процесори, които поддържат NEON.

Устройствата, на които може да използвате плейъра засега включват Galaxy Nexus, HTC One X, Samsung Galaxy S III, Motorola Defy, HTC Desire, както и Nexus One.

VLC е възприеман от мнозина като „швейцарското ножче на плейърите“, като възпроизвежда почти всеки видео и аудио формат, който може да срещнете. Потребителите на устройства Андроид, които са фенове на плейъра чакат отдавна тази новина.

Ако инсталирате бетата на VLC ще може да слушате файлове в почти всички формати (както и интернет-стриймвани потоци). Тук е осигурена също така функцията за авто-завъртане, нагласяне на видео-формата и жестове за контрол на звука.

От VideoLAN съобщават, че основният интерфейс подлежи на промяна, очаква се допълването на някои подобрения във възпроизвеждането на форматите и може да се наблюдават проблеми със звука, така че, ако искате стабилна версия ще е по-добре да изчакате първият стабилен релийз.

Софтуерно представяне на телефоните за Н.264:

Дадената таблица представлява в груб вид идеята за това, което човек може да се надява, че ще може да възпроизведе посредством VLC, но нещата ще се подобрят.

От екипа стоящ зад разработването на приложението призовават ентусиасти, които да пробват програмата и им помогнат с предоставянето на информация за възникнали грешки при работата с нея.

За повече информация на:

http://www.videolan.org/vlc/download-android.html

.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари