Първите скрийншоти на ОС Windows 11

28
6275

На 15 юни в китайската социална мрежа Baidu се появиха предполагаемите скрийншоти на следващата версия на операционната система на Microsoft, за която вече със сигурност се знае, че е Windows 11. Екраните снимки показват обновения интерфейс на новата Windows и преработеното стартово меню. Главният редактор на популярното уеб издание The Verge Том Уорън потвърди, че изображенията са истински и заяви, че скрийншотите са направени в средата на Windows 11 Pro.

Днес в интернет се появиха множество неофициални линкове за изтеглянето на предварителната версия на въпросната Windows 11. Тя бе инсталирана и проверена от изданието Windows Central, което показа, че това наистина е Windows 11. Интересен е и коментарът на Microsoft, който каза пред медиите, че това изтичане е само началото и призоваха всички да гледат официалната презентация, която ще се състои на 24 юни тази година.

Измененията в потребителския интерфейс, които се виждат в тези скрийншоти, показват дизайн, който много прилича на Windows 10Х преди софтуерният гигант да отмени този проект и да интегрира неговия код в Windows 11. Вижда се, че иконките за стартиране на различните приложения сега се намират в центъра на таскбара, че има нова иконка за старт менюто, самото старт меню е променено, а прословутите живи плочки не се виждат.

Едновременно със скрийншотите в уеб пространството се появи клип с демонстрация работата на Windows 11 и звука, който се чува при стартирането на новата операционна система.

3.1 11 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
28 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари