Първите собственици на Google Glass ще се ползват с привилегии

0
53

Няма начин да не сте чували за проекта Project Glass, тъй като се дискутира в Мрежата от вече поне един месец насам. Високотехнологичните „очила“, разработвани от Google, са създадени на базата на популярната напоследък технология „допълнена реалност“, и имат различни приложения. Само едно потенциално такова е лесното „hands-free“ снимане на видео.

Наскоро от онлайн гиганта съобщиха, че първите потребители, които си поръчат джаджата, ще се ползват с привилегии сред останалите. Те ще получат достъп до ексклузивно съдържание, както и до специални събития и, не на последно място, ще имат възможността да провеждат частни видео разговори в Hangouts.

Освен това, първите поръчали си Project Glass ще имат уникалната възможност да се запознаят с хората, които стоят зад създаването на технологията. Освен това Google са поели ангажимента да изпращат „конфиденциална“ информация относно развитието на проекта до същите потребители.

Ако случайно това ви е развълнувало и бихте искали вие също да бъдете един от тези първи потребители – трябва да ви разочароваме. Тези потребители вече са избрани. Това бяха присъствалите на конференцията за разработчици на Google I/O през юни. Тогава те платиха $1500 за предварителната поръчка на продукта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари