Първият отбор от НБА, заменил изцяло хартиените билети с дигитални, е факт

0
370

Лигата на извънземните отдавна е съвсем обикновена и скромна, а Отборът-мечта е просто славна страница в аналите на спорта. В наши дни, НБА се споменава по-рядко като мястото, където някога се играеше най-добрият баскетбол, и повече като дом на сензации, скандали и някоя иновация.

В случая става въпрос за последното.

Маями Хийт се превръща в първия отбор от НБА, който спира изцяло продажбата на хартиени билети. Вместо това, за да влезете в American Airlines Arena, вече ще ви трябва вашия смартфон и инсталирано официално приложение на отбора от Google Play или iTunes. Други отбори предлагат е-билетите като опция, но това е първият случай, когато те стават задължителни.

До това заключение ръководството стига, след като научава, че през миналия сезон един на всеки трима зрители така или иначе вече ползва дигитални билети. Новата схема не само е по-икономична, но ще позволи на отбора да научи повече за феновете и да ги обсипва със съответните таргетирани реклами. Така отиващите на мача зрители не трябва да забравят телефоните си, ако искат да бъдат допуснати вътре.

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за