Първото издание на семинара “Правни и счетоводни аспекти в eCommerce” ще се проведе в София на 27 февруари 2019 година

0
159
Водещи експерти в направление право и счетоводство за електронна търговия ще ни предоставят полезна информация, какви промени бяха въведени през 2018 година и какви предстои да бъдат гласувани в Европа, а на по-късен етап и в България през 2019 година.

След поредица от полезни събития, проведени през последните три години, Академията за електронна търговия ( eCommerce Academy ) организира нов формат, посветен на тема “Правни и счетоводни аспекти в eCommerce”.

Събитието е възможност за всеки търговец да се запознае с полезни много важни за бизнеса теми като какво е договор от разстояние, каква е разликата между наложен платеж и пощенски паричен превод, как и защо трябва да регистрираме онлайн дейността си в системата на НАП, какви новости въвежда Наредба 18, как се отчитат извършените продажби и какво е Софтуер за управление на продажбите в търговските обекти, какви нови изисквания се въвеждат при работата с потребители, какви нововъведения предстоят при условията за връщане и замяна на стоки, закупени онлайн. Освен всичко друго, организаторите са предвидили много време за нетуъркинг в специално отделен дискусионен панел, където всеки гости ще имат възможност да задават въпроси към лекторите и допълнителните участници в семианра.

Форумът ще се проведе на 27 февруари 2019 год. в София, а гостите на събитието ще могат да чуят лекциите и влязат в контакт с лекторите, които са доказани специалисти и водещи фигури в бранша:

Игнат Арсенов – директор на европейски потребителски център, Методи Христов – управляващ директор във водеща счетоводна компания, Петър Илиев – основател и собственик на голяма платформа за онлайн магазини, Валентин Кунторов – маркетплейс мениджър на компания за продажби онлайн, Диана Тодорова – представител на водеща куриерска компания в страната и Филип Мутафис – експерт в сферата на платежните инструменти онлайн.

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията: https://ecommercebg.com/psa2019/

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари