Работата по Мicrosoft Surface започнала в…бункер

7
22

От Майкрософт са успели да запазят така високото ниво на секретност за своите нови таблети Surface, най-вече защото разработката му е започнала в ..подземен бункер.

Пред водеща медия в областта на високите технолгии, изпълнителният директор на хардуерният раздел Стив Батиш (Stevie Bathiche), сподели, че компанията е променила начина по който обикновено протича производственият процес, за да запазят в тайна проекта.

Първоначално, екипът разработващ Surface е работил в подземен бункер без прозорци след което разработчиците са се преместили в сграда в които вратите са се затваряли херметически и се е влизало шрез проверка на биометрична информация.

Все пак трябва да се признае, че секретните мерки са свършили добра работа.

Знаем, че практиката на компанията обаче принципно не е такава – от Майкрософт често свикват предварително конференции, дават интервюта далеч преди излизането на техен продукт и гореизложеното само доказва колко е важна стъпката за Майкрософт, която правят със Surface и това да може компанията да има свой хардуер, а да не зависи от прищявките на разработчиците.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари