Работите от вкъщи? Останете продуктивни с безплатната Windows 11 от коледната разпродажба на GoDeal24

0
1279

Наложените заради COVID-19 пандемията локдауни миналата година доведоха до бум на дистанционната работа от къщи. Поради несигурността и глобалните рискове, които носи новият щам Omicron, компаниите от всякакъв род преосмислят своите планове за отдалечена работа. Социалната дистанция и изборът на подходящото място се превърнаха в приоритети в редица области. В тази ситуация е изключително важно да можете да работите вкъщи, без да бъдете засегнати от пандемията, но едновременно с това да се развивате както финансово, така и физически.

Можете да увеличите производителността си до максимум, докато сте в къщи. Необходимо е да поддържате редовен график, да си осигурите удобно работно място и да не забравяте да почивате и да се движите. По този начин ще можете да използвате всички преимущества и гъвкавостта на отдалечената работа.

Не бива да се пропуска и софтуерната поддръжка: интернет магазинът Godeal24 предлага най-добрия домашен софтуер на Microsoft. По време на коледната разпродажба Godeal24 предлага продуктовите ключове за Microsoft Office при изключително ниска цена. Освен това, ако закупите някой от офис пакетите, по случай Коледа получавате като подарък безплатен продуктов ключ и за Windows 11/Windows 10.

Най-новата версия: Office 2021
Microsoft Office 2021 е най-новата версия на офисния пакет Office, която излезе заедно с Windows 11. Ако търсите начин да повишите производителността си до едно по-високо ниво, то това е най-добрият избор за вас. Сега можете и безплатно да получите Windows 10/Windows 11 – нашият подарък за Коледа.

Още версии. Всичко за вашата отдалечена работа и онлайн обучение

Побързайте преди изчерпване на количествата! Предлагаме 50% отстъпка за Windows
Ако ви са необходими само Windows 10 или Windows 11, можете да вземете необходимите продуктови ключове с 50% отстъпка. Възползвайте се от тези оферти с помощта на кода SGO50

Елате и оберете всичко от нашите каталози! Предлагаме 62% отстъпка за повечето софтуерни продукти!
В GoDeal24 ще намерите редица продукти на Microsoft, включително най-различни версии на Office, Project и други. Сега можете да ги вземете с отстъпка от 62% чрез използването на кода SGO62

Софтуерни инструменти за вашия компютър

Пазаруването при нас е съвсем лесно, като можете да платите по най-удобния за вас начин, а доставката е, разбира се, безплатна. Всички изброени по-горе предложения са ограничени във времето и са валидни до изчерпване на количествата. Побързайте, ако искате да надградите компютъра си по време на празниците.

Ако възникне проблем или просто искате да зададете въпрос, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви обърне внимание по всяко време. Просто изпратете имейл на адрес [email protected].


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!