Разпродажбата на Godeal24 за Хелоуин: Windows 10 само за $7,49 с възможност за надграждане до Windows 11

0
295

Windows 11 излезе преди няколко дни и навярно вече имате впечатления от тази операционна система. Едновременно с това Windows 10 поевтиня и все още използването на оригинална Windows 10 е добра идея, още повече, че тя може да бъде безплатно обновена до Windows 11. Ако използвате Windows 10, но не сте получили известия за актуализация, сега можете да го вземете от Godeal24 при съвсем символична цена.

С наближаването на Хелоуин, интернет магазинът GoDeal24.com предлага за съвсем ограничено време своята голяма разпродажба по случай празника. По време на тази промоция можете да получите до 60% отстъпка за нашите многобройни продуктови ключове, включително и за най-новите продукти като Windows 10 и Office 2021. Казано с други думи, едва ли ще има по-подходящо време от този Хелоуин за извършване на ъпдейт на софтуера. Направете тази стъпка още днес и спестете немалки финансови средства по време на голямата разпродажба Happy Halloween на Godeal24.

 

Вземете си съвсем евтин продуктов ключ за Windows 10 при цена $7,49 или най-новия продуктов ключ за Windows 11, който струва само $19.

Възползвайки се от 45% отстъпка при използването на кода SGO45:

Предлагаме 60% отстъпка при използване на кода SGO60:

Можете да се възползвате от 60% отстъпка при комбинираните пакети с Windows плюс Office с използването на кода SGO60:

Пазаруването в Godeal24 е съвсем лесно и не се различава от другите онлайн магазини. Малко след поръчката получавате имейл с вашите продуктови ключове без да се налага да чакате дори и един ден. Ако имате каквито и да било въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти веднага ще ви предостави помощ – просто изпратете имейл на адрес [email protected].


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!