Разпродажба на софтуер за 8-ми март: вземете си оригинален Windows 10 и доживотен Office при много изгодни цени

0
1652

Още ли използвате стара версия на ОС Windows?  В такъв случай е време да направите ъпдейт до Windows 10 – най-мощната и най-много използваната операционна система в целия свят! Windows 10 е специално проектирана да покрива нуждите както на обикновените, така и на напредналите потребители предлагайки висока производителност, подобрена информационна защита и многостранни функционалности. А сега имаме една много добра новина! Не е необходимо да плащате нейната висока цена. Godeal24 предлага евтини продуктови ключове за активирането на Windows 10 при това с до 50% отстъпка. Независимо дали сте компютърен ентусиаст, бизнес професионалист или просто обикновен потребител, Godeal24 ви предлага да си вземете на много ниска цена Windows 10 Professional, Windows 10 Home и Windows 10 Enterprise.

Windows 10 Professional предлага ексклузивни функции за осигуряване на информационната безопасност и за пълноценна работа в офиса, докато Windows 10 Home разполага с всички основни функции на Windows, но на по-достъпна цена. Windows 10 Enterprise е специално проектирана за корпоративните потребители и предлага мощни инструменти, за да отговори на техните нужди. Нещо повече, Godeal24 предлага и най-новия Windows 11 на много ниска цена! Не е необходимо да се колебаете, за да се надградите до най-новата и най-надеждна операционна система към днешен ден. Използвайте кодовете за отстъпка на Godeal24 и се насладите на едно безпроблемно изживяване при абсолютно ненадмината цена!

Ограничени предложения: отстъпка от 50% при използването на кода SGO50

Горещи предложения: Отстъпка от 62% за Microsoft Office при използване на кода SGO62

Отстъпка от 62% за софтуерните пакети с Microsoft Office при използване на кода SGO62

Софтуерни инструменти при най-добри цени

Серията на Series

Софтуерът, предлаган от Ashampoo, наистина има всичко необходимо, включително офис, системна оптимизация, обработка на изображения, приложения за деинсталиране и почистване на системата, криптиране на файлове и т.н.

Още програмни инструменти

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт. По този начин се осигурява безпроблемното използване на активирания с продуктови ключове софтуер, като по всяко време можете да зададете интересуващите ви въпроси на нашата техническа поддръжка.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!