Разпродажба след Новата 2022 година: Windows и MS Office при възможно най-ниска цена от $7,50

0
1639

Новата година дойде и новогодишните промоции са поредните празници, на които големите компании обръщат внимание. Ако сте малко тъжни от това, че сте изпуснали коледните разпродажби, не се притеснявайте, Godeal24.com все пак ще ви предложи най-ниски цени и висококачествени продукти. Новата година означава едно ново начало за всички. Искате ли да обновите компютъра си с нова операционна система и нов офисен софтуер? Плавно работещата ОС и мощният офис пакет са много важни в наши дни, в които отдалечената работа е норма. Възползвайте се от новогодишната промоция на Godeal24 и си вземете продуктовите ключове за софтуера, който ви е необходим и сте си харесали. Започнете Новата година с гладка работа на хардуера и софтуера.

Изглежда сякаш едва вчера Godeal24.com приключи своята коледна промоция, което всъщност… наистина бе вчера. Но сега със затварянето на една разпродажба се разкрива нова. От днес Godeal24.com предлага големи отстъпки на продуктовите ключове за Windows и Office, включително Windows 11, Windows 10, MS Office 2021, MS Office 2019 и още много други. Сега можете при изключително ниска цена да започнете легално да използвате най-новата версия на операционната система Windows, както и на най-новия Microsoft Office. ОС Windows се предлага с отстъпка до 50%, а при другия софтуер отстъпките са още по-големи.

Вземете ОС Windows само за $7,50
И двете ОС Windows 10 и Windows 11 са много популярни. Операционната система Windows 10 все още е по-рентабилният избор, а ултра ниската ѝ цена ще ви даде възможност за нейната евтина ежедневна употреба. А новата Windows 11 има огромен брой нови функции, които навярно ще ви е интересно да изследвате.

Вземете Office 2021 само за $30,98 и по този начин икономисайте $401,01
 При тази новогодишна разпродажба можете да вземете MS Office 2021 само за $30,98 вместо за $439,99, спестявайки $409,01. MS Office 2019 и MS Office 2016 също се предлагат на много ниски цени.

ОС Windows и MS Office: двата продукта на едно място
От Godeal24.com можете да вземете продуктови ключове за комплекти от софтуер, като в този случай комбинацията от Windows и Office излиза $24,74~$45,65. За да получите отстъпката използвайте кода SGO62.

Тук можете да намерите и други софтуерни комплекти

До 50% отстъпка за ОС Windows! Използвайте кода SGO50

Тук можете да намерите и други версии на Windows

Други софтуерни продукти за отдалечена работа и учене. Използвайте кода SGO62

Софтуерни инструменти за вашия компютър
Освен това се предлагат и други програмни инструменти за подобряване на вашата производителност

Няколко думи за Godeal24
Godeal24.com е професионален доставчик и интернет магазин, който предлага легални продуктови ключове за Microsoft Office, за операционната система Windows, за игри и друг най-разнообразен софтуер при изключително ниски цени. Имате богат избор от всякакви програмни продукти. Пазаруването от GoDeal24 е съвсем лесно и по-нищо не се различава от това в другите онлайн магазини. Веднага след поръчката в електронната си поща получавате имейл с вашите продуктови ключове. Не се налага с дни да чакате куриерска служба, а доставката е разбира се, безплатна.Всички изброени по-горе промоции и специални отстъпки са ограничени във времето и са валидни само до изчерпване на количествата. Така че, ако искате да обновите софтуера на своя компютър побързайте, защото тези продукти се търсят изключително много.  В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви отговори, ако изпратите съответния имейл на адрес [email protected] Отговорите идват бързо, а екипът предлага много добра поддръжка – именно от каквато се нуждаете.


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!