fbpx
3.8 C
София

Разпродажба: Godeal24 предлага Office 2021 за $13,52 и оригинална ОС Windows само за $7,42

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Коя версия на Microsoft Office използвате? Ако е Office 2013 обърнете внимание, че наскоро софтуерният гигант официално заяви, че на 11-ти април 2023 година спира поддръжката на Office 2013 и повече няма да предоставя каквито и да било актуализации за този продукт, включително и ъпдейтите по сигурността. Microsoft каза още, че спирането на поддръжката на Office 2013 не означава, че продуктът няма да може да се използва  – потребителите ще могат да стартират и да използват Office 2013, но Microsoft повече няма предоставя актуализации и ще възникнат проблеми с надеждността и информационната сигурност. Но ето че сега Godeal24 предлага евтини продуктови ключове за активирането на Office 2021.

В Microsoft Store можем да видим, че Office 2021 Pro се предлага при цена $439,99.  Същевременно Godeal24 предлага продуктовия ключ за неговото активиране само за $25,61. Ако се налага да направите ъпдейт на своята компютърна система, да надстроите няколко компютъра едновременно или искате да направите това заедно със своите приятели, ние ви препоръчваме да си вземете комплектите с 5х продуктови ключа за Office 2021 само за $13,52. Нещо важно – лицензите, които идват с тези продуктови ключове могат да се използват до края на технологичния живот на съответния софтуерен продукт.

Microsoft Office: ограничени количества за ограничено време

Godeal24 предлага Windows 10 Pro само за $7,42. А ако искате да инсталирате Windows 11 на чисто, то можете да си вземете продуктов ключ за Windows 11 Pro само за $10,24.

Оригинални ОС Windows: времето е ограничено

Комплекти с Microsoft Office с 62% отстъпка при използване на кода SGO62

За нуждите на различните потребители се предлагат различни версии на Windows 10, които по-добре отговарят на различния хардуер, на лични цели и за бизнеса.

До 50% отстъпка за различните версии на Windows при използване на кода SGO50

Godeal24 разполага с пълен и професионален магазин с обширен каталог от 100% гарантирани и законни продуктови ключове. Можете да си вземете необходимия ви софтуер с 80% по-евтино, като той си остава законен и оригинален. Предлагат се не само Windows и Office, но и разнообразен друг софтуер, включително мощните програмни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и други.

Софтуерни инструменти на най-добри цени

От каталозите на Godeal24 можете да си изберете най-добрата антивирусна програма за 2022 година за всички популярни операционни системи – PC, Mac, Android и iOS, като по този начин ще спестите до 90% в сравнение с каталожните цени на производителите. Всички предлагани продуктови ключове са с оригинални и автентични цифрови лицензи, и се предлагат при съвсем ниски цени.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценки 4,9 и 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, кактои  и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини