Разширение за браузъра възстановява показването на броя лайкове в Instagram

0
221

Instagram поетапно скрива броя на лайковете към публикациите, за да се чувстват потребителите по-добре. Какво обаче, ако ние сме любопитни, желаем да се сравняваме с другите или просто сме против такива големи промени?

Към момента можем да възстановим функционалността като инсталираме разширението “The Return of the Likes“ на Socialinsider за нашия Chrome браузър. То добавя отново показването на броя лайкове и коментари, ако разглеждаме през браузъра – в горния десен ъгъл на публикациите.

Със сигурност не може да се сравнява с показването на тази информация в мобилното приложение. Вероятно малко хора ще се откажат от приложението, за да преминат към браузър употреба на Instagram. Все пак, ако искаме да проверим статистиките на конкретна публикация, ще свърши работа. Пращаме си линка от телефона на компютъра и готово.

В момента Instagram тества новата промяна върху процент потребители в различни страни по света

Започна през миналия април в Канада. През юли бяха добавени още шест страни, а миналия месец и САЩ бяха включени в списъка. През септември Facebook започна подобен експеримент в Австралия.

От TechCrunch са тествали приложението и потвърждават, че работи. Компанията разработчик, Socialinsider, предлага софтуер за измерване на производителността в социалните мрежи. От там са категорични, че разширението не изпраща информация до техните сървъри.

Изпратено е запитване до Instagram, в което се пита дали новата джаджа е в хармония с правилата на социалната мрежа. Към момента няма отговор на него.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за