Революционен метод за лесно сваляне на торенти – OneClick

19
51

Свалянето на някакъв торент изобщо не е сложна задача, но с напредъка на технологията всяко софтуерно улеснение е добре дошло.

Целият процес на свалянето обикновено отнема известно време, тъй като започва с инсталирането на някакъв BitTorrent клиент като uTorrent. Не е голяма работа, но не е като да не ни се е случвало на всички, след преинсталиране на операционната система да забравим да инсталираме точно тази програма.

Такива дребни изнервящи неща в компютрите стават все по-голяма рядкост. Ето, да вземем новото допълнение към Chrome – OneClick. То излезе от Torque лабораториите на BitTorrent. Толкова е лесно и удобно, че направо е грешно. Всяка техническа операция е отстранена и заместена с един-единствен клик на мишката.

Веднъж инсталираме ли добавката, всичко става абсолютно пряко. Просто трябва да цъкнем върху торента и след няколко минути самите файлове, а не торент-файлът, започват да се свалят. Да, именно – точно тук, в браузъра.

Njoy! http://torque.bittorrent.com/oneclick/

ДОБАВИ КОМЕНТАР

19 коментара за "Революционен метод за лесно сваляне на торенти – OneClick"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Greak
Greak

:clap:

marto92
marto92

Трябва ли да премахнем торент мениджъра за да се стартира през тази добавка свалянето, понеже при мен нещо не се получава? :lock:

sliderum
sliderum

Of a one time to pull a trigger – right road to heart consumers with cow’s brains.

luckyboy
luckyboy

Хрома цепи мрака (както винаги) :clap:

Svetli4
Svetli4

Интересното е, че всяка добавка за хром работи като отделна пусната програма/процес 🙂 „лекият“ Хром… xD в допълнение и всеки отворен таб, то започва да яде ресурси повече от една ОС 😀

luckyboy
luckyboy

Дреме ти, имаш рам – използвай я!!! 😉

KillingTime
KillingTime

Аз го инсталирах на Хрома, но не става. Излиза ми диалогов прозорец да си избера програма с която да го отвори, т.е не разпознава торент файла….

ole
ole

Само дето тва го има от доста време в Опера та не виждам какво му е революционното. Иначе нямам нищо против Хром, хубав браузър е.

ajaxx
ajaxx

При мен Хрома дава съобщение за грешка при инсталация: „Package is invalid: Unexpected Token …“

luckyboy
luckyboy

Разширениео се инсталира без никакви проблеми!!!

KillingTime
KillingTime

Да, инсталира се, но след това как работи. При мен си махнах уторента специално заради това разширение и сега не мога да отварям торент файлове?

XIIID
XIIID

И като ти крашне 1-та страничка, другите си остават отворени. Не знам кое те кара да смяташ, че като скупчиш всичките работни данни в един процес, ще икономисаш кой знае колко рам..

danchobg
danchobg

И за „бързото избиране“ (speed dial) направиха така. Вижте най-новата технология, нечувано и невиждано до сега!!!!

pedro
pedro

Аве Опера от години има вграден торент клиент, кви са тези „революционни технолгоии“. Натискаш на торента и ти тегли файловете, можеш да го настроиш с 2 чекбокса да го прави без да те пита за нищо, директно тегли в папката по подразбиране. Има си и основните настройки за торенти, освен това след като се изтегли продължава да сийдва, докато не го спреш, както си изисква торент етикета.

saentist
saentist

Нека се радват открили топлата
само че няколко години след Опера

mIRCata
mIRCata

А какво се случва, като на пример не искам да сваля sample файла, или nfo-тата, или пък просто съм изгледал първите серии на нещо и искам да сваля само последните 5 серии, песни от албум?

М. Мартинов
М. Мартинов

Разширението не работи на Beta и Dev версиите на Chrome, а не е споменато.
Преводачът да беше посочил поне източника на статията: http://goo.gl/A70YB

danchobg
danchobg

Е ти си купуваш смарт с малък багажник и искаш да носиш дърва с него.
Все едно да кажа: А какво се случва, ако например искам да играя METRO 2033 на 3 екрана на вграденото ми видео ?

mIRCata
mIRCata
Само, че тук се говори за „улеснение“, което било супер „лесно и удобно“. Дадените от теб примери са абсолютно неточни. Тук се говори за „подобрение“ ( за мен си е орязване) на съществуваща функция. Смарт-а от твоя пример не е разработен с цел товарене на дърва. Това горе е по скоро като на твоя Смарт сега вземат и го направят да завива само на дясно, че по-бързо да минаваш през кръстовища и да не чакаш за левия завой. Не зависимо дали искаш или не да отидеш на ляво. Колкото за 3-те екрана с вградено видео – никога не си имал… Виж още »