Революционен метод за лесно сваляне на торенти – OneClick

19
106

Свалянето на някакъв торент изобщо не е сложна задача, но с напредъка на технологията всяко софтуерно улеснение е добре дошло.

Целият процес на свалянето обикновено отнема известно време, тъй като започва с инсталирането на някакъв BitTorrent клиент като uTorrent. Не е голяма работа, но не е като да не ни се е случвало на всички, след преинсталиране на операционната система да забравим да инсталираме точно тази програма.

Такива дребни изнервящи неща в компютрите стават все по-голяма рядкост. Ето, да вземем новото допълнение към Chrome – OneClick. То излезе от Torque лабораториите на BitTorrent. Толкова е лесно и удобно, че направо е грешно. Всяка техническа операция е отстранена и заместена с един-единствен клик на мишката.

Веднъж инсталираме ли добавката, всичко става абсолютно пряко. Просто трябва да цъкнем върху торента и след няколко минути самите файлове, а не торент-файлът, започват да се свалят. Да, именно – точно тук, в браузъра.

Njoy! http://torque.bittorrent.com/oneclick/

19
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
19 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
NokiaUsermarto92sliderumexhaustedSvetli4 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Greak
Greak

:clap:

marto92
marto92

Трябва ли да премахнем торент мениджъра за да се стартира през тази добавка свалянето, понеже при мен нещо не се получава? :lock:

sliderum
sliderum

Of a one time to pull a trigger – right road to heart consumers with cow’s brains.

luckyboy
luckyboy

Хрома цепи мрака (както винаги) :clap:

Svetli4
Svetli4

Интересното е, че всяка добавка за хром работи като отделна пусната програма/процес 🙂 „лекият“ Хром… xD в допълнение и всеки отворен таб, то започва да яде ресурси повече от една ОС 😀

luckyboy
luckyboy

Дреме ти, имаш рам – използвай я!!! 😉

KillingTime
KillingTime

Аз го инсталирах на Хрома, но не става. Излиза ми диалогов прозорец да си избера програма с която да го отвори, т.е не разпознава торент файла….

ole
ole

Само дето тва го има от доста време в Опера та не виждам какво му е революционното. Иначе нямам нищо против Хром, хубав браузър е.

ajaxx
ajaxx

При мен Хрома дава съобщение за грешка при инсталация: „Package is invalid: Unexpected Token …“

luckyboy
luckyboy

Разширениео се инсталира без никакви проблеми!!!