Робот на Bond може да подправи почерка на всеки човек

0
88

През месец септември 2014 година младата компания Maillift представи нова услуга за потребители и рекламодатели, които искат да разпространяват спам не чрез електронна поща, а чрез обикновени хартиени писма. Практиката показва, че хората по-често четат хартиения спам, отколкото електронния. За създаване на тези текстове върху хартия се използва оборудване с цена десетки хиляди долари. Може да се използва както писалка, така и химикал.

Сега технологията за роботизирано писане на писма значително се усъвършенства. Компанията Bond предлага на всички потребители да се възползват от нейната онлайн-услуга и да изпратят на роднини и приятели красиво ръкописно писмо вместо SMS. Самото писмо може да бъде написано с помощта на мобилно приложение, а текстът да бъде красиво оформен върху хартия по избор.

На клиентите се предлагат различни варианти на човешки почерк, включително на известни хора, като например Никола Тесла. Най-уникалната опция на услугата е анализът на човешки почерк и писането на писма именно с този почерк.

Това е доста сложна технология, понеже не се създава просто нов шрифт, а се анализират силата на натиск за всички елементи на буквите и тяхното характерно изписване, за да се получи максимална прилика. Роботът анализира разстоянията между буквите и думите, ъгъла на наклона при писане на символите, оформянето на буквите и много други.

Bond предлага своите услуги при цена от $1,49 до $2,99 за всяко писмо, но сумата зависи и от броя символи.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари