Робърт Дауни Дж. ще създава оригинално съдържание за YouTube Red

0
571

Актьорът, известен с ролята си на Тони Старк от популярната поредица “Железния човек” започва работа по документални серии относно изкуствения интелект.

Робърт Дауни Дж. и неговата жена, Сюзан Дауни, са сключили споразумение с Google и YouTube за направата на осем епизода от документална поредица, свързана с AI революцията, предава The Verge. Сериите ще се излъчат по платения вариант на популярната платформа за видеосподеляне, YouTube Red.

Дауни ще е домакин и глас зад кадър на сериите, а негови гости ще са известни философи, учени и други специалисти, чиято сфера на дейност е изкуствения интелект. Фокус на поредицата ще е начина, по който живота ни бива променян от нахлуването на AI технологиите в него, както и влиянието върху работата и професиите.

“Робърт и аз споделяме общо любопитство относно изкуствения интелект – една сложна и често създаваща полемика тема”, обяснява жената на Дауни в изявление за пресата. “Целта ни е да изследваме темата през фокуса на обективността и достъпността по един задълбочен, смел и забавен начин”.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за