Руският гласови асистент Саньок ще подсказва, къде можете да пийнете

4
641

Компанията iDrink, създател на едноименното мобилно приложение, заяви, че съвсем скоро ще представи нов гласови асистент с нестандартни и доста необичайни възможности.

Това е гласовият помощник Саньок, който ще синхронизира данните за местоположението на потребителя с баровете и ресторантите наоколо и ще предлага на хората да пийнат нещо.

Ще се използват данните, натрупани от мобилното приложение iDrink, като приложението ще се съобразява с историята на вече изпитите спиртни напитки. Ако потребителят не е използвал това приложение и/или историята на напитките е нулева, iDrink ще предлага спиртни напитки и коктейли от топ-10 класацията, докато не се сформира базата данни с предпочитанията на конкретния човек. Гласовият помощник ще се активира с командата „Саньок, вино“ (кафе или друга напитка). На помощника може просто да се каже „Саньок, искам да пийна„.

Сега компанията провежда кастинг за най-подходящите гласове за новия виртуален помощник. Не е изключено той да бъде озвучен от някой много добре познат на публиката глас, като например гласът на Михаил Боярски или на Сергей Шнуров. На тях вече са изпратени официални предложения.

Предвижда се първата версия на Саньок да излезе за Android и iOS още тази година. За неговото използване е необходимо да бъде инсталирано безплатното приложение iDrink. Компанията ще даде възможност на всички да обучават гласовия помощник Саньок на нови навици.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
ШишоВалентин ВасилевKuzmanovvbluewater Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
bluewater
bluewater

Душата на компанията когато си сам.

Kuzmanovv
Kuzmanovv

😀 едва ли може да се измисли по-актуална функция за гласовия помощник❗😀❗

Валентин Василев
Валентин Василев

Напред към прогрес!!!

Шишо
Шишо

Ето това е техническия прогрес в пиянската джамахирия – чрез прогрес към регрес. глад и алкохол. как ли пък местните няма да си знаят пивниците?
Първата версия ще е за капиталистическите Android и iOS, а пълната версия за гослинукс.